До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 способів опанувати карго-тренд цієї весни

Утилітарний стиль цілком закріпив свої позиції в переліку найголовніших трендів сезону весна-літо 2023. Штани-карго з кількома кишенями, безперечно, перемагають, коли справа доходить до присяги у вірності естетиці Y2K. Ми бачили, як вони лідирують у сфері моди протягом досить тривалого часу, але завдяки новим колекціям вони зараз у зеніті.

Chanel
Chanel

Реклама

Великі характерні кишені були застосовані й до іншого одягу. У Chanel культовий твід був прикрашений цими практичними елементами, а спідниця міді з кишенями від Miu Miu вже змінила культові мікроміні бренду. Міучча Прада також представила пояси з кишенями, завдяки чому відпочинок на свіжому повітрі знову стає надзвичайно привабливим, а перламутрово-білі штани Coperni підтверджують, що їм не бракує практичності.

Vogue.ua зібрав ключові елементи карго-тренду та способи їх стилізації, які варто опанувати вже цієї весни.

Комбінезон

Stella McCartney
Stella McCartney

Такі комбінезони – одне з найпрактичніших надбань сезону, що репрезентує утилітарний стиль у всій його красі. Поєднуйте їх із улюбленими чоботами, зручними черевиками чи грайте ва-банк та обирайте до пари елегантні босоніжки. Протисонцеві окуляри в ностальгічній оправі допоможуть завершити образ.

Пояс

Miu Miu
Miu Miu

Схоже, для того, щоб мати під рукою все найнеобхідніше, більше не потрібні сумки. Пояс із великими кишенями варто римувати зі сукнями, створеними в утилітарному стилі, та масивними лоферами чи брогами.

Штани-карго

Coperni
Coperni

Звісно, неможливо оминути і штани-карго, які стали беззаперечним переможцем сезону. Їхня функціональність робить їх найжаданішим предметом, а кількість способів їхньої стилізації наближається до нескінченості. Надихнутися на створення розслабленого образу допоможе весняно-літня колекція Coperni.

Пальто

Loewe
Loewe

Освіжити весняний гардероб під силу незвичному верхньому одягу. Стилізувати парки, пальта та куртки з великими кишенями радимо з трендовими балетками та сміливими мінісукнями.

Спідниця

Miu Miu
Miu Miu

Особливо ефектними стануть шкіряні спідниці з примітними кишенями. Для більшого комфорту замініть кроптоп на затишний джемпер чи улюблений трикотаж.

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.