До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкрасивіші спідниці-плісе в колекціях весна-літо 2023

Найромантичніший тренд цього сезону — плісування — у колекціях весна-літо 2023 набув нового прочитання. Дизайнери представили варіанти одягу у дрібну складку, а також великі фактурні інтерпретації цієї тенденції та незвичні оздоблення. Та в насамперед плісування прикрашає різноманітні спідниці довжини міді та міні в стилі препі. Vogue.ua зібрав найкрасивіші спідниці-плісе у весняно-літніх колекціях.

Tod's
Tod's

Реклама

Altuzarra
Altuzarra

Окрім надактуальних моделей коричневого кольору, як у Tod's, а також металізованих варіантів, як у Altuzarra, дизайнери роблять ставку на яскраві відтінки. За плісированою спідницею кольору електрик варто звернутися до Christoper Kane. Бренд пропонує поєднувати її з чорним боді з ремінцями та напівчеревиками в ковбойському стилі. Більш ніжна модель сіро-рожевого тону була помічена у колекції Dries Van Noten. Дизайнер рекомендує складати образи пастельної гами саме за допомогою спідниці-плісе.

Christopher Kane
Christopher Kane

Dries Van Noten
Dries Van Noten

Заграють з трендом і Bottega Veneta. Утім, роблять це менш нарочито: свою спідницю італійський бренд лише прикрасив плісуванням, додавши образу мрійливості та витонченості. Такого ж курсу тримаються і Jacquemus: у весняно-літній колекції плісировані спідниці зʼявляються у своїх обʼємних варіаціях — разом з асиметрією та низькою посадкою. У пару до таких моделей слід обирати подовжені оверсайз-футболки та елегантні босоніжки з тонкими ремінцями.

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Jacquemus
Jacquemus

Звісно, неможливо не помітити і спідниці-плісе довжини міні. Варіанти в стилі препі представили Sandy Liang, а Roberto Cavalli зробили ставку на поєднання різних тканин — бавовни та атласу. Такі спідниці — справжня знахідка для поціновувачок мінімалізму та тренду на "тиху розкіш".

Sandy Liang
Sandy Liang

Roberto Cavalli
Roberto Cavalli

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.