До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Танга" + чоботи — нове гібридне взуття, яке обожнюють модниці

Це босоніжки, черевики або чоботи до коліна? Правда в тому, що ці аксесуари — усе це водночас. Найсуперечливіше взуття поточного та прийдешнього сезонів — це поєднання босоніжок "танга" і чоботів, гібрид із великою кількістю індивідуальності, який уже полюбили модниці.

Реклама

Ці моделі, які, зважаючи на те, скільки ми бачили їх на вулицях під час останнього Тижня моди в Парижі, ми будемо носити зі спідницями-трапеціями або плісированими міді. Окрім цього, це гібридне взуття буде також гарним варіантом для стилізації з сукнями зі тканини, що струмує, та різноманітними шортами.

Ці босоніжки вже мають печатку схвалення однієї з найбільших ікон у світі моди: Вікторія Бекхем, яка відвідала останній показ Jacquemus у Версалі, зʼявилася на публіці в цьому складному взутті. Британська дизайнерка поєднала його з рожевою сукнею, футуристичними окулярами та своєю улюбленою сумкою від власного бренду.

Вікторія Бекгем
Вікторія Бекгем

Текст: Tatiana Ojea

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.