До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкрасивіші білі сукні сезону весна-літо 2023

Простий крій чи асиметрія, мінімалістичний дизайн чи вишивка або аплікації, довжина міні чи максі — усі сукні цього сезону обʼєднує одне: білий колір. Саме його можна сміливо назвати найпопулярнішим літнім відтінком, адже він здатний не тільки відбивати сонячні промені, а й швидко подарувати святковий настрій. Vogue.ua зібрав найкрасивіші білі сукні в колекціях весна-літо 2023.

Bevza
Bevza

Реклама

Coperni
Coperni

Ставку на асиметрію цього сезону роблять Bevza та Coperni. Свої сукні бренди також прикрасили зборками і шпильками. Завдяки крою, такі сукні не потребують додаткового стилістичного обігрування, тож у пару до них варто взяти мінімалістичні базові аксесуари, як-от босоніжки "танга" чи класичні туфлі-човники. Дизайнери також не пройшли повз ультрамодних "голих" суконь, чия популярність, схоже, не збирається знижувати оберти. Bottega Veneta представили більш оголену версію — сукню довжини міді, тоді як Acne Studios надихнулися багатошаровістю, використовуючи напівпрозорі тканин та аплікації у вигляді серця.

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Acne Studios
Acne Studios

Ще одна гучна тенденція весняно-літнього сезону 2023 — техніка кроше. Вона знайшла своє місце і на білих сукнях, доповнюючи трикотажну сукню, як у Proenza Schouler, або повністю стаючи головною героїнею моделі, як у колекції українського бренду Anna October. Дизайнерка Анна Октябрь також доповнила свою сукню обʼємними квітами, без яких неможливо уявити літній гардероб.

Proenza Schouler
Proenza Schouler

Anna October
Anna October

Базові бавовняні сукні — найкраща інвестиція цього сезону. За такими моделями варто звернутися до Litkovska та Stella McCartney. Бренди наголошують: їхні ліпші союзники — аксесуари чорного кольору, як-от фігурні сумки, босоніжки із завʼязками та гостроносі туфлі. Окрім цього, пропонуємо робити ставку на всі відтінки білого кольору — від молочної гами до пінисто-білого відтінку.

Stella McCartney
Stella McCartney

Litkovska
Litkovska

Звісно, не обійшлося і без грайливих міні. За святковою моделлю з обʼємною квіткою варто звернутися до Loewe, а за елегантною шовковою мінісукнею, прикрашену бантами, — до Frolov.

Loewe
Loewe

Frolov
Frolov

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.