До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити бежеве пальто цієї весни

Є речі, до категорії яких сезонні тренди і навмисна актуальність не входять моделі поза часом, які вважаються класичною базою будь-якого гардеробу. Серед них і бежеве пальто: об'ємне або приталене, двобортне або таке, що відсилає до кейпа, з кишенями або поясом. Проте, кожен новий сезон привносить і нові ідеї комбінування цієї весни популярними будуть яскраві аксесуари, армійські черевики на шнурівці, головні убори і принти. Vogue.ua зібрав найкращі образи streetstyle-зірок для весняного натхнення.

З яскравими аксесуарами

Справжніми управителями модного балу в новому сезоні можуть вважатися кольори і відтінки після затяжного карантину вбиратися яскраво і святково хочеться ще більше. Надати образу необхідного настрою і правильно розставити акценти допоможуть аксесуари: відтінити м'який бежевий можна за допомогою помітних сумок, до прикладу, кольору фуксії або насиченого смарагдового.

Реклама
Тиждень моди в Парижі, жовтень 2020 року
Тиждень моди у Стокгольмі, лютий 2021 року
З армійськими черевиками

Високі черевики в армійському стилі ніколи не зникали з модних радарів, але цього року повернулися в тренди з новою силою. Вони і будуть найкращою взуттєвою партією для класичного бежевого пальта довжини міді або максі. Таке комбо якнайкраще передасть тонку гру на контрастах стильна суміш гранжу й елегантності.

Париж, лютий 2021 року
Берлін, лютий 2021 року
Мюнхен, лютий 2021 року
З головним убором

Часто головні убори випадають з поля зору шанувальників модної індустрії. Зірки streetstyle-хронік своїм прикладом доводять зворотне: капелюхам, беретам й іншим аксесуарам бути, і бути саме в парі з бежевим пальтом. Хай то буде капелюх в дусі ковбойських вестернів чи вовняний берет, що відсилає до паризької романтики, вибір за вами.

Тиждень моди в Парижі, вересень 2020 року
Тиждень моди в Парижі, жовтень 2020 року
З принтом клітинка

Велика клітинка ще один принт, непідвладний сезонним тенденціям. Цієї весни радимо звернути увагу на тартан традиційну шотландську клітинку. Доповнити образ рекомендуємо актуальними високими чобітьми-трубами або черевиками-челсі, а завершити вбрання допоможе пальто-жилет без рукавів у відтінку camel.

Дюссельдорф, лютий 2021 року
Тиждень моди в Нью-Йорку, лютий 2021 року
З комбінезоном

Особливою любов'ю в новому сезоні бренди перейнялися до комбінезонів з трикотажу або деніму так дизайнери чітко відображають потребу в комфорті в епоху глобальної пандемії. Саме вони і стануть чудовою базою для бежевих двобортних пальт з графічною лінією плечей. Ще один фаворит сезону шкіряні комбінезони. Доповнити образ радимо взуттям пастельних відтінків.

Тиждень моди в Парижі, жовтень 2020 року
Франкфурт, листопад 2020 року

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.