До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Трикотажний комбінезон — модна інвестиція цієї весни

Трикотаж посів своє місце в гардеробах модниць наприкінці минулого року й навряд чи покине його цього сезону. Хоча календарна весна вже на порозі, низька температура поки не збирається здавати свої позиції. Vogue.ua знайшов практичну альтернативу вовняним джемперам і светрам з високим коміром — на модний Олімп виходять короткі й довгі трикотажні комбінезони, здатні врізноманітнити весняне вбрання.

Chanel
Saint Laurent

Стильні моделі можна побачити в колекціях Saint Laurent, Chanel, Sportmax, Missoni, Fendi і Simona Marziali. Цей елемент гардероба перекочував на подіуми з гірськолижного спорядження й помітно модернізувався: Saint Laurent, наприклад, додали оздоблення з пір’я й перетворили комбінезон на чудовий святковий варіант, а Chanel зробили ставку на стильну зав’язку, запозичену в популярних топів-галтерів. Sportmax і Missoni рекомендують вибирати яскраві відтінки — помаранчевий або цеглястий. Комір поло ж додасть образові нотку грайливості.

Реклама
Sportmax
Missoni

Пастельні відтінки залишаються на піку популярності. Радимо звернути увагу на моделі, представлені у весняно-літніх колекціях Fendi і Simona Marziali. Розставити акценти в такому розслабленому образі допоможуть великі моносережки, мінісумки, шовкові хустки та ансамблі з перлів і ланцюгів.

Simona Marziali
Fendi

Vogue.ua зібрав 8 модних комбінезонів з трикотажу, які будуть найкращою інвестицією у весняний гардероб.

<b>трикотажные комбинезоны предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.