До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі довгі пальта в колекціях весна-літо 2021

Щовесни чи не найактуальніші варіанти верхнього одягу — пальта. Цього сезону дизайнери зробили ставку на довгі моделі, що починаються від середини литки й дістають до щиколотки. Така довжина особливо зручна у вжитку, адже дає змогу комбінувати пальта з будь-якими різновидами одягу. У колекціях брендів представлені різноманітні варіанти довгих пальт: строгі однобортні моделі, елегантна двобортна класика, пальта з романтичними об’ємними рукавами й маскулінні варіанти вільного крою.


Paco Rabbane

Головні streetstyle-зірки Тижнів моди вже встигли придбати довгі пальта й показали, із чим носити їх цієї весни. Пропонуємо тепер зазирнути в колекції брендів і взяти на замітку актуальні рішення цього сезону. Paco Rabbane показали приталене чорне пальто на три ґудзики, Balenciaga оспівали об’ємну утилітарну модель з необробленими краями, Sportmax запропонували варіант без ґудзиків, призбираний на талії за допомогою металевого ременя. Тим часом Lanvin освідчилися в любові чоловічому варіанту пальта, яке легко впишеться і до жіночого гардероба, а Max Mara і Boss одностайно запропонували довгі пальта з романтичними рукавами.

Реклама
Sportmax
Boss
Lanvin
Max Mara
Balenciaga

Vogue.ua зібрав 10 модних довгих пальт, щоб уповні насолодитися цим березнем.

<b>Длинные пальто</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.