До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пастельні відтінки в колекціях весна-літо 2021

Хоч погода ще мінлива й поки рідко тішить ясними днинами, календарна весна вже настала, а отже час активно готувати свій гардероб до яскравих образів. На допомогу в цій нелегкій справі поспішають м’які й ніжні пастельні відтінки: невагома солодка вата, лимонний крем, фісташкове праліне, лавандове морозиво й безкрає весняне небо — vogue.ua зібрав гід наймоднішими образами пастельної гами, представленими в колекціях весна-літо 2021.

Altuzarra, Valentino, Isabel Marant, Chloe, Max Mara
Жовтий

Мабуть, одним з найголовніших кольорів, який ми асоціюємо з настанням весни, справедливо можна вважати жовтий. Його пастельний, м’якший варіант припав до душі й дизайнерам: у своїх колекціях нового сезону відтінок сонячних променів використали Lanvin й обіграли ним шкіряне пальто з відкладним коміром і чоботи, Jil Sander також зробили ставку на верхній одяг, але вже приталеного крою, а ось Altuzarra ознаменували прихід весни мінімалістичною сукнею зі струмливої тканини.

Реклама
Lanvin
Jil Sander
Altuzarra
Рожевий

Трохи наївний, що відсилає до дитячих спогадів, рожевий знову займає провідні позиції тенденцій нового сезону. Це й не дивно — пастельний рожевий якнайкраще згодиться для сміливих контрастних поєднань. За такими радимо звернутися до Alexander McQueen — бренд римує ніжну сукню, подібну до невагомої солодкої вати, з грубими шкіряними черевиками. Грати на контрастах пропонують і Isabel Marant, але в цьому разі — на контрасті фактур: в одному образі бренду поєднуються денім, шовк і замша. Найліпшим же доповненням до світло-рожевої максісорочки стане спідниця з торочками й сумка з металізованим ефектом, як на показі Acne Studios.

Acne Studios
Isabel Marant
Alexander McQueen
Блакитний

Небесно-блакитний швидко став справжнім гітом минулої зими. Тепер на модний Олімп здіймається його ніжніша версія — м’який відтінок відразу ж переносить на пікнік під чистим безкраїм небом. Цієї весни настійно рекомендуємо врізноманітнити свій гардероб таким кольором: сукні довжини міні та міді, тренчі й сумки стануть не тільки прекрасним доповненням базових елементів, а й самодостатньою одиницею всього образу. За стильним натхненням радимо звернутися до Miu Miu, Chloe і Hermes.

Chloe
Hermes
Miu Miu
Зелений

Колір пробудження, оновлення й перезавантаження, так потрібного після задовгого карантину, також припаде до душі всім прихильницям ніжних базових відтінків. М’який фісташковий total look презентували Private Policy: правильно розставити акценти в такому образі допоможуть аксесуари — геометрична сумка на масивному ланцюгу. Ставку на яскравість зробили й Proenza Schouler, доповнивши пастельні сорочку й штани сумкою насиченого смарагдового кольору.

Private Policy
Max Mara
Proenza Schouler
Ліловий

Звернути всю увагу на магнетувальний ліловий пропонують Bottega Veneta — до трикотажної мінісукні бренд римує сумку в тон і взуття нейтральних відтінків. Tod's же роблять ставку на актуальний стилістичний прийом color blocking і поєднують трохи насиченіший лавандовий із сірим і пісочним. Напівпрозорі тканини, об’ємні рукави й шлярки стали ключовими в колекції Valentino — така сукня довжини максі буде чудовим варіантом як для ранкової прогулянки, так і вечірнього виходу.

Bottega Veneta
Tod's
Valentino

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.