До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші поєднання кольорів у колекціях весна-літо 2021

Уже очевидно, що в новому сезоні вся увага буде зосереджена на кольорах і відтінках. Після тривалого локдауну й слідом за показами нових колекцій рука сама мимоволі тягнеться до яскравих і барвистих елементів гардероба. Якщо ваша звична палітра більше подібна до базової світло-брунатної, радимо спробувати color block — стилістичний прийом комбінування трьох-чотирьох кольорів в одному образі. Vogue.ua зібрав гід найкращими образами в стилі color block у колекціях весна-літо 2021, які можна носити вже тепер.

Tod's
Givenchy
Miu Miu

Особливо ефектними у весняно-літніх колекціях стали всілякі комбінації з відтінками фіолетового, червоного й зеленого. Пастельний фіалковий можна побачити у Tod's — поєднувати його бренд пропонує з яскравими "бананами" морквяного кольору й шкіряною баскою, ультрапопулярним елементом гардероба в поточному сезоні. Пиловий лавандовий показали Givenchy й додали до нього шовковий асиметричний топ-халтер, а Miu Miu зробили ставку на комбо яскравих бузкового й бірюзового. Ще одним вдалим кольором для нових стилістичних відкриттів стане червоний і всі його тонкі переливи: чи то морквяна спідниця-плісе, як у Brandon Maxwell, чи то червоні штани-палацо, як у Fendi, або червона водолазка з вирізами, як у Prada. Комбінувати цей яскравий колір радимо із сірим, небесно-блакитним, жовтим і рожевим.

Реклама
Brandon Maxwell
Fendi
Prada

Напередодні весни не можна не згадати й про зелений. У колекціях весна-літо 2021 дизайнери одностайні в тому, що заправлятиме балом яскравий лайм. Raf Simons пропонують носити його з пилово-рожевим і темним винним, Victoria Beckham — з camel, а Versace роблять ставку на неонові синій і малиновий. Хоч яким буде вибір колірного супроводу, головний акцент радимо робити саме на зеленому: трикотажні водолазки, штани кльош, ультракороткі светри, топи й велосипедки стануть найкращим полотном для нових стилістичних експериментів.

Raf Simons
Victoria Beckham
Versace

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.