До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Армійські черевики на шнурівці — наймодніше взуття сезону

З настанням холодів до вибору взуття ми намагаємося підходити ще відповідальніше. Цієї осені зірки зійшлися по всіх параметрах, адже на чолі трендів осінньо-зимового сезону 2020/2021 стоять шкіряні армійські черевики на шнурівці — практичність, зручність і багатофункціональність в одному флаконі. Такі можна було побачити в колекціях Dior, R13, Valentino і Dolce & Gabbana.

R13
Dolce&Gabbana
Valentino
Dior

Практичність грубих армійських черевиків складно недооцінити: вони пасуватимуть буквально до всіх образів. Їм до снаги і тандем із шовковою сукнею-комбінацією, що лаконічно підкреслить гру на контрастах, і з вовняним пальтом у трендовому принті в кольорові карти, і зі шкіряними бермудами й косухами. Це взуття, як і багато інших трендів поточної осені, — полум’яний привіт з 90-х, який дизайнери адаптували до сьогоднішніх реалій. Тому бренди представили найрізноманітніші варіанти черевиків — від по-справжньому потужних і щедро декорованих до мінімалістичних і готичних. It-girls також не залишили армійські черевики без уваги під час минулих Тижнів моди й доповнювали їх торочками, геометричними сумками й спідницями довжини міді.

Реклама

Vogue.ua зібрав 10 найкращих армійських черевиків для ефектних осінніх образів.

<b>армейские ботинки предметные фото</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.