До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всі відтінки рожевого в колекціях весна-літо 2021

До найромантичнішого свята року — Дня всіх закоханих — залишилися лічені дні. Якщо питання святкового вбрання все ще актуальне, радимо придивитися до великого тренду сезону весна-літо 2021 — рожевого й усіх його відтінків. Шовкові максісукні, брючні костюми, нейлонові парки, об’ємні спідниці з багатошарової органзи, твідові кардигани й жакети з відкладним коміром — прийдешньої весни модним балом заправлятиме одяг світло-рожевий, як у Prada, відтінку baby pink, як у Dolce&Gabbana, і навіть неоновий, як у Stella McCartney й Balmain.

Proenza Schouler
Prada
Alexander McQueen
Bottega Veneta

Нового сезону дизайнери ставлять на світлі переливи рожевого — саме такі відтінки траплялися в колекціях весна-літо 2021 найчастіше. Це й не дивно — бліді півтони мають непоганий вигляд і соло, і в тандемі з відтінками шоколаду, сріблястим і білим. Найефектнішим стане блідо-ліловий монолук — надихнутися на такий можна в колекції Bottega Veneta. Деніел Лі рекомендує вибирати абсолютно всі елементи образу в одному кольорі: від взуття до протисонячних окулярів. Якщо такий total look здається занадто ризикованим, можна зупинити свій вибір на вбранні з колекції Alexander McQueen: ніжний напівпрозорий корсет і пишну спідницю бренд пропонує поєднувати з грубим взуттям на масивній підошві.

Реклама
Patou
Chanel
Dolce&Gabbana

Дещо насиченіший рожевий показали Chanel і Patou. Ці два бренди зробили акцент на контрастних елементах образу: чи то мереживні колготки й головний убір чорного кольору, чи то багатоярусні перлові браслети й смугастий принт. Dolce&Gabbana ж зосередилися на грайливому відтінку baby pink. Зробити його менш нав’язливим і доречнішим допоможуть деталі: золоті сережки й шкіряні босоніжки червоного кольору з декоративною трояндою. Незгасна тенденція на флуоресцентні відтінки не зменшує своїх обертів. Неоновий рожевий був на показах у Stella McCartney, Valentino і Balmain. І, схоже, в новому весняно-літньому сезоні цей тренд має всі шанси знову домогтися колишньої слави.

Valentino
Stella McCartney
Balmain

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.