До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 6 способів носити босоніжки зі шкарпетками цього літа

В сезоні літо 2024 босоніжки носять зі шкарпетками. Абсолютним фаворитом буде дует білих шкарпеток та мінімалістичних босоніжок з тонкими ремінцями і на тонких підборах. Якщо вибір за босоніжками на пласкій підошві, наймоднішими стануть образи з рибальськими сандалями. Ці та інші приклади стилізації та цікавих поєднань літнього взуття зі шкарпетками від зірок стритстайлу показуємо в цьому матеріалі.

Реклама

Рибальські сандалі + світлі шкарпетки

Рибальські сандалі вже кілька сезонів поспіль тримаються в тренді. І якщо спочатку ми звикали до їхнього повернення у наші гардероби, то зараз сміливо комбінуємо їх зі шкарпетками. Носити таку комбінацію можна з усім — з актуальними цього літа бермудами, сукнями з флористичним принтом, джинсовими спідницями.

Босоніжки + капронові шкарпетки

Актуальне поєднання для створення витонченого образу, навіть коли вдягаєте спортивний одяг або дуту куртку. Модні дівчата надають перевагу плетеним та мінімалістичним босоніжкам. Їхнє поєднання з мінісукнею та панчохами має особливо привабливий вигляд.

Босоніжки + шкарпетки з принтом

Шкарпетки та колготки з яскравим принтом давно оселилися в наших гардеробах, а сучасні модниці поєднують їх із класичними босоніжками — і мають бездоганний вигляд.

Мінімалістичні босоніжки + спортивні шкарпетки

Поєднання спортивних шкарпеток зі смужками спочатку стало трендовим в образах з лоферами. Тепер, коли прийшло спекотне літо, модниці не відмовляються від тенденції і носять спортивні шкарпетки з босоніжками. Найгарячіше поєднання — білі шкарпетки із білими босоніжками на підборах. Стилізувати такий дует можна як з класично ніжним літнім образом зі спідницею та кроп-топом, так і з пальтом.

Босоніжки на платформі + білі шкарпетки

Ще з моменту популярності лоферів Gucci на екстрависокій підошві було зрозуміло, що ця тенденція вплине і на босоніжки. Пара на карколомній платформі плюс шкарпетки — справжнє модне комбо.

Босоніжки + кольорові шкарпетки

Модниці експериментують із кольором шкарпеток, обираючи завжди популярний червоний та завжди влучний чорний. Якщо розмірковуєте, які шкарпетки обрати, відповідь однозначна: довгі, вище кісточки.

Класичні босоніжки на тонкому каблуці + білі шкарпетки

Класичні мінімалістичні босоніжки з двома перемичками спереду та на кісточці й на тонкому каблуці є обов'язковим елементом в гардеробі кожної модниці. Цього сезону звичну класику урізноманітнять світлі шкарпетки. У спортивних стилізаціях вони є тією ланкою, яка з'єднує два стилі. Натомість більш вишуканим образам шкарпетки додають свободи та легкості.

Photos: Getty Images

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.