До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 6 ідей, як носити кроп-топ цього сезону

Здавалося б, що може бути простішим та зрозумілішим за кроп-топ? Цей елемент гардероба є однією з найзручніших речей на літо, а з року в рік модниці стають дедалі винахідливішими у стилізації кроп-топів щоб було і комфортно, і цікаво. Споглядаючи за зірками стритстайлу та відомими модницями, одразу можна помітити ключову деталь поєднання вкорочених футболок, майок, лонгслівів та сорочок із наймоднішими речами року. Ось 6 ідей від стритстайл-модниць, як носити кроп-топ цього сезону.

Заправляти під топ

Секрет, як зробити зі звичайної футболки зручний кроп-топ, — заправити нижню частину під топ або бра. Так вийде кроп-топ вільного крою, а ще для цього можна використовувати будь-яку футболку. Один з варіантів стилізації — зі спідницею з рюшами та оверсайз-жакетом.

Реклама

Getty Images
Getty Images

Зі штанами балонами та босоніжками

У будь-якому елементі гардероба найціннішою є його універсальність. Як-от базова біла майка приталеного силуету. Аргентинська акторка Валентина Феррер поєднала вкорочену майку з балоновими світлими штанами та мінімалістичними босоніжками на низьких підборах.

Валентина Феррер. Photo: Getty Images
Валентина Феррер. Photo: Getty Images

Вкорочена сорочка

Коли хочеться вдягнути кроп-топ в офіс або на ділову зустріч, можна обрати вкорочену сорочку. Впевнені, такий різновид кроп-топу точно заслуговує на увагу. Він ідеально поєднується з класичними штанами та взуттям — від босоніжок до балеток та лоферів.

Getty Images
Getty Images

Кроп-топ з довгими рукавами та широкими штанами

Оскільки літо може бути непередбачуваним, кроп-топ з довгими рукавами стане порятунком у прохолодні дні. Трендові штани палаццо складуть ідеальний дует такому верху.

Getty Images
Getty Images

З утилітарною курткою

Здається, саме утилітарна куртка є тим трендом, до якого ми досі придивляємося, розмірковуючи, чи потрібен він нам. У поєднанні з білим кроп-топом — обов'язково. На такий образ, зокрема, надихає Емілі Ратаковскі, яка доповнює кроп-топ світлою курткою та штанами, золотими прикрасами, червоними кросівками та чорними протисонцевими окулярами.

Емілі Ратаковскі. Photo: Getty Images
Емілі Ратаковскі. Photo: Getty Images

Мереживна вкорочена майка

Якщо у вашому образі є хоча б один мереживний елемент одягу, то ви готові до побачення. Або ж добре розумієтеся на вишуканості богемного стилю. Щоб образ вийшов романтичний та ніжний, вдягніть поверх кроп-топу жакет або сорочку. Довга джинсова спідниця на низ влучно завершить образ.

Getty Images
Getty Images

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.