До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити джинсову спідницю цього літа

Настав час звільнити місце у своєму літньому гардеробі для класичної джинсової спідниці, яка, здається, залишиться з нами ще багато сезонів. Тренд на джинсові максіспідниці використовує ностальгічний підхід до стилів 1990-х і 2000-х років – як приклад, культові образи Дженніфер Еністон, Кірстен Данст або сестер Олсен. Окрім цього, такі моделі з деніму – позачасові, універсальні та надзвичайно практичні.

Реклама

Хоча це майже автоматично відсилає нас до тенденцій 2000-х, правда полягає в тому, що джинсова спідниця народилася в 1970-х роках як спосіб переробки джинсової тканини, таким чином відображаючи дух свободи часу. У 1990-х ця річ стала одним із улюблених предметів одягу на гранж-сцені завдяки таким знаменитостям, як Кортні Лав і Гвен Стефані. Уже в 2000-х дизайнери Стелла Маккартні, Дріс Ван Нотен та Марк Джейкобс позбавили спідницю ретро-відтінку, перетворивши її на важливий елемент сучасної моди.

Для тих, хто доповнює гардероб базовими речами, джинсова спідниця є незамінним елементом. Vogue.ua зібрав 6 способів стилізації джинсової макіспідниці цього літа.

З білою футболкою

Позачасове поєднання, яке складається з джинсів і білої футболки, так само добре працює, якщо замість джинсів обрати спідницю. Цей мікс – простий та зрозумілий, і його можна доповнити будь-якими улюбленими аксесуарами.

З джинсовою сорочкою

Denim total look – гіт поточного сезону. За допомогою плісированої спідниці, джинсової сорочки та туфель на підборах можна легко і швидко створити витончений образ.

З чоловічою сорочкою

З потенціалом стати найкращим офісним образом цього сезону, цей образ, що складається з базових елементів, готовий бути доповненим будь-яким типом взуття. Вибирайте поєднання з кросівками, якщо шукаєте універсальне вбрання на щодень.

З в'язаним топом

В’язані речі – це така ж притаманна літу тенденція, як пляжний бар чи морозиво. Виберіть в’язаний топом з асиметричними елементами для тих спекотних ночей, коли шукаєте зручний образ.

З джинсовим топом

Створення вбрання, заснованого виключно на джинсовому одязі, не повинно бути нудним або традиційним. Доказом цього є цей ідеальний образ для літнього сезону.

З піжамною сорочкою

Сорочка, натхненна піжамою, — це універсальний і дуже зручний одяг, здатний миттєво змінити образ. У поєднанні з джинсовою максіспідницею така сорочка створює мінімалістичний, збалансований стиль із потрібною елегантністю.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.