До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Рибальські сандалі + джинсові шорти — модна формула цього літа

Гейлі Бібер — королева невимушеного стилю. Від поєднання джинсових шортів А-силуету у скейтерському стилі (відомих як джорти) з укороченими білими футболками до міксу легких білих суконь із масивними татовими кросівками — вона склала капсульний гардероб, який поєднує комфорт і тренди. Але її найулюбленішою модною формулою цього літа є рибальські сандалі з білими шкарпетками і джинсовими шортами. Цього тижня Гейлі як раз бачили у Лос-Анджелесі в цьому образі. Її вбрання складалося зі звичайних повсякденних речей, які, мабуть, є в кожної дівчини. Бібер вибрала укорочену білу футболку Leset, вінтажні джинсові шорти Levi's, бежевий оверсайз-тренч Magda Butrym, чорну шкіряну сумку Jodie Bottega Veneta та чорні рибальські сандалі The Row.

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

Реклама

Це не перший випадок, коли Гейлі вибирає саме ці сандалі. Якось вона поєднала їх із білою укороченою футболкою Leset, бермудами Loulou Studios, протисонцевими окулярами Saint Laurent і сумкою Bottega Veneta Andiamo. Вже наступного дня вона доповнила плетені рибальські сандалі вінтажними шортами-бермудами Levi’s, мереживним топом Fait Par Touch і двоколірною бейсболкою. Одяг може змінюватися, однак щоразу, коли взуває ці сандалі, вона доповнює їх джинсовими шортами і парою білих шкарпеток.

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

Сандалі, які носить Гейлі, розробили Ешлі та Мері-Кейт Олсен з The Row, мінімалістичного модного бренду, який обожнюють it-girls по всьому світу. Кайлі Дженнер також є прихильницею цих масивних сандалів — нещодавно вона поділилася відео у тіктоку, де одягла їх із чорними шкарпетками та чорною мінісукнею в стилі бебі-долл з пухкими рукавами для денної прогулянки зі своєю донькою Стормі. Завдяки The Row це взуття залишається в тренді вже кілька років, отже замість біркенштоків пропонуємо вибирати саме рибальські сандалі цього літа.

THE ROW
THE ROW
GABRIELA HEARST
GABRIELA HEARST
MARNI
MARNI
EMME PARSONS
EMME PARSONS
CHURCH'S
CHURCH'S

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.