До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: шорти-бермуди + кросівки — модна стилізація цього літа

Шорти-бермуди та кросівки — досить універсальні, щоб їх можна було носити тисячами способів, проте все залежить від того, який стиль ви хочете створити: чи це міський образ зі взуттям Jordan, Adidas Samba для більш мінімалістичного результату чи моделі жовтого кольору для вбрання в стилі color block. Vogue.ua зібрав 7 модних варіантів стилізації цього вже культового дуету, які варто спробувати цього літа.

Джинсові шорти-бермуди + масивні кросівки Nike

Реклама

Бермуди — тренд весни-літа 2024, тож скористайтеся перевагами їхнього розслабленого духу та створіть образ із міським відтінком. До джинсових шортів додайте масивні кросівки Nike і топ у корсетному стилі з чарівними бантами. Так ви додасте образові романтичний відтінок і дух стилю Y2K своєму, що підтверджує: змішування кількох стилів в одному вбранні є секретом неперевершеного результату.

Коричневі шорти-бермуди + кросівки Mexico 66 від Onitsuka Tiger

Шорти-бермуди коричневих тонів стануть найкращим союзником для створення образів у стилі color block. Доповніть їх вільною сорочкою, жовтими кросівками та білими шкарпетками. Особливу увагу радимо звернути на культові кросівки México 66 від Onitsuka Tiger, Adidas Samba x Gucci або Shox від Nike.

Костюмні шорти-бермуди + кросівки New Balance x Miu Miu

Так, класичні шорти також чудово виглядають зі спортивним взуттям. Все залежить від вибору взуття, а модниці пропонують використовувати кросівки New Balance x Miu Miu з джинсової тканини, щоб зменшити формальність вбрання. Легка елегантність — це одна з пропозицій, яку лобіюють такі бренди, як Apujan, Dries Van Noten і Valentino. Тож настав час приєднатися до тренду й не залишатися осторонь, а завершити образ можна за допомогою топа-бандо, коричневого ременя та білих шкарпеток.

Джинсові шорти-бермуди + кросівки Adidas Samba

Супермодель Джіджі Гадід вирішила поєднати джинсові шорти-бермуди в невимушеному стилі, що складається з топа, смугастої сорочки і лавандових кросівок Adidas Samba з білими шкарпетками. Сучасний привабливий образ із невимушеною енергією, який можна носити вдень і ввечері в різних ситуаціях.

Джинсові шорти-бермуди + кросівки Vans

Секрет полягає в тому, щоб інвестувати в класичні джинсові бермуди з низькою посадкою і поєднувати їх з топом і кросівками Vans. Міський дизайн взуття ідеально поєднується з розслабленим духом шортів.

Шорти-бермуди в стилі бохо + кросівки gorpcore

Відкладіть у бік коричневі босоніжки та оберіть туристичне взуття Salomon. Додайте топ із помітним логотипом разом, великий блейзер у тонку смужку та, звісно, шорти-бермуди в стилі бохо. Не бійтеся поєднувати кілька принтів в одному образі, адже це ключ до оригінальності.

Джинсові шорти-бермуди + кросівки на платформі

Модниці доводять, що джинсові шорти, відомі також як джорти, чудово пасують до кросівок на платформі з білими ремінцями на липучках. Це про створення міського образу з масивними силуетами, доповненими кроптопом, шкіряною курткою та контрастними шкарпетками.

За матеріалами vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.