До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дисгармонія: колекція Givenchy осінь-зима 2021/2022

Нова колекція Метью Вільямса для Givenchy — це модне дослідження індустріальної антиутопії. Розповідаємо, що потрібно знати про перше справжнє, хоч і віртуальне шоу дизайнера для французького Дому.

Givenchy осень-зима 2021/2022Givenchy осінь-зима 2021/2022

Коли Метью Вільямс очолив Givenchy, передбачалося, що його перша колекція стане святом повного божевілля зі знаменитостями в перших рядах: від Бели Гадід до Каньє і Дрейка. Але потім сталася пандемія, і всі перестали робити справжні покази. Тож дизайнер надіслав вбрання з дебютної колекції друзям бренду по всьому світі — від Кім Кардаш’ян і Кейт Мосс до Скепти й Лори Дерн — і нова банда Givenchy продемонструвала колекцію на самотужки зроблених світлинах.

Реклама
Givenchy осень-зима 2021/2022Givenchy осінь-зима 2021/2022

Цього сезону Метью Вільямс організував перше справжнє шоу. Воно було яскраве й драматичне та ясно віддзеркалювало бачення Вільямса: індустріальна антиутопія крізь призму високої моди.

Givenchy осень-зима 2021/2022Givenchy осінь-зима 2021/2022

Пуховики-кокони і в’язані балаклави, переосмислені культові туфлі-панцерники Александра Макквіна в стилі Yeezy, толстовки з капюшоном на змійці та модульні шкіряні аксесуари — у колекції представлений ​​повсякденний одяг, виготовлений з тонким поглядом і вимогливою ​​вишуканістю. Також дизайнер представив і особливе бачення гламуру: безліч обтислого вбрання й кілька чудових вечірніх суконь з лелітками або пишно декорованою сіткою з пір’яними торочками.

Givenchy осень-зима 2021/2022Givenchy осінь-зима 2021/2022

Здавалося, Луїза Буржуа не з тих, кого можна було б уявити на мудборді Вільямса, але він сказав: "Я дивився на зображення Луїзи, де їй було справді комфортно в цьому великому пальті сидіти в кріслі. Це було дуже елегантно, але водночас зручно. Масштаб пальта надихнув мене почати досліджувати ці форми в штучному хутрі".

Givenchy осень-зима 2021/2022Givenchy осінь-зима 2021/2022

Естетичні коди, які Вільямс почав уводити в Givenchy — великі ланцюжки з монограмою, навісні замки з подвійною літерою G, строгий крій, мікро- й макросилуети — домінували і в новій колекції. "Перші дві лінійки справді закладали основу. Я просто розвинув багато із цих ідей, — сказав він. — Врешті-решт, усе повертається до інстинкту й моїх бажань. Я не зовсім стратег. Сподіваюся, покупцеві сподобається те, що подобається мені".

Переглянути всю колекцію Givenchy осінь-зима 2021/2022.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.