До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

The show must go on: скільки заробила сім’я Кардаш’ян-Дженнер за 15 років

Якими б звичайними вони не здавалися в епізодах свого реаліті-шоу, сім’я Кардаш’ян-Дженнер — далеко не середньостатистична родина.

Коли вони дебютували на екрані у 2007 році, а пілотний випуск "Сімейство Кардаш’ян" (Keeping Up with the Kardashians) зібрав усього 898 000 глядачів, — мало хто міг подумати, що вони стануть одними з найвідоміших особистостей сучасності. Та коли з’явилися новини про те, що сім’я править 100 мільйонів доларів за участь у продовженні шоу до 2020 року, ця сума пізніше видалася дрібницею, адже Кім Кардаш’ян-Вест заявила торік у своєму інтерв’ю з Девідом Леттерманом My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman, що вони "можуть опублікувати щось у соціальних мережах і заробити більше, ніж за весь сезон". Суми, які заробляє клан Кардаш’ян-Дженнер, справді спантеличують.

Реклама

У межах KUWTK як міцного стартового майданчика сім’я й далі будує імперію під пильним наглядом матері сімейства Кріс Дженнер, яка, як відомо, заробляє 10% на багатьох бізнесах своєї сім’ї, окремі з яких належать до найприбутковіших на сьогодні сфер.

Візьмемо, наприклад, Кім Кардаш’ян-Вест, яка використала свою особисту любов до коригувальної білизни в уже дуже успішному бренді Skims, що, як кажуть, приніс два мільйони доларів тільки з першого дропу. Успіх у справах, пов’язаних з тим, що їй подобається, — звична річ для Кардаш’ян-Вест, яка також запустила KKW Beauty в червні 2017 року, використавши свою часто імітовану техніку контурування як основу для випуску набору Crème Contour and Highlight Kit, продажі якого принесли 14,4 мільйона доларів, за повідомленнями WWD. Відтоді KKW Beauty розширилася, щоб зважати на кожен крок власної б’юті-рутини Кім, і в липні 2020 року її брокер уклав угоду з косметичним гігантом Coty з продажу 20%-ї частки в компанії за два мільйони доларів.

Кайлі Дженнер, керівниця новаторського косметичного бренду в цій родині, досягла такого ж фінансового успіху завдяки власному прилученню до індустрії краси. Запустивши Kylie Cosmetics через бажання поділитися улюбленими продуктами для губ зі своїми шанувальниками, Дженнер сама уклала угоду з Coty й продала компанії 51%-ву частку у власному тодішньому чотирирічному косметичному бізнесі за 600 мільйонів доларів. Кошти від продажу в поєднанні з її наявними прибутками принесли Дженнер звання наймолодшої мільярдерки у 2019 році за версією Forbes. Але незабаром її позбавили титулу, коли Forbes звинуватив Дженнер у завищенні прибутків.

За прикладом сестер-підприємиць, інші члени сім’ї відкрили кілька власних бізнесів. Хлої Кардаш’ян стала співзасновницею бренду одягу Good American, старша сестра Кортні запустила оздоровчий онлайн-ресурс, а Кендалл Дженнер постійно бере участь у різних кампаніях і показах люксових модних Домів і дістала назву найвисокооплачуванішої моделі 2018 і 2019 років.

Завдяки серйозним розслідуванням Just Jared ми зібрали чисті активи сім’ї Кардаш’ян-Дженнер, щоб дати уявлення про справжній обсяг їхніх статків.

Роб КардашьянРоб Кардаш’ян

8. Роб Кардаш’ян

Власний капітал: приблизно 10 мільйонів доларів США

Кортни КардашьянКортні Кардаш’ян

7. Кортні Кардаш’ян

Власний капітал: приблизно 45 мільйонів доларів США

Кендалл Дженнер

6. Кендалл Дженнер

Власний капітал: приблизно 45 мільйонів доларів США

Хлои КардашьянХлої Кардаш’ян

5. Хлої Кардаш’ян

Власний капітал: приблизно 50 мільйонів доларів США

Кейтлин ДженнерКейтлін Дженнер

4. Кейтлін Дженнер

Власний капітал: приблизно 100 мільйонів доларів США

Крис ДженнерКріс Дженнер

3. Кріс Дженнер
Власний капітал: приблизно 190 мільйонів доларів США

Ким Кардашьян ВестКім Кардаш’ян-Вест

2. Кім Кардаш’ян-Вест
Власний капітал:
приблизно 750 мільйонів доларів США

Кайлі Дженнер

1. Кайлі Дженнер

Власний капітал: приблизно 900 мільйонів доларів США

За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.