До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

5 пар кросівок, які перейдуть з нами з літа в осінь

Літо 2024 виявилося достатньо насиченим на модні кросівки – чи не щотижня ми дізнавалися від знаменитостей, яку пару взуття варто обрати. Найприємніше те, що наймодніші кросівки цього літа виявилися ще й найуніверсальнішими, вдало поєднуючись з шортами бермудами, легкими сукнями та штанами. А ще дуже тішить факт, що кросівки можна (і треба) носити до жовтня. Тому vogue.ua пропонує згадати 5 пар кросівок, які перейдуть з нами з літа в осінь.

Getty Images
Getty Images

Реклама

Bode x Nike Astro Grabber

Цю пару кросівок нам презентували зірка серіалу "Ведмідь" Джеремі Аллен Вайт та Кая Гербер. На той момент ці кросівки вже були майже всюди розпродані й охочі мусили записуватися до листів очікування. Зараз, здається, ситуація поліпшилася. Стилізувати Bode x Nike Astro Grabber можна з костюмними штанами та жилетом, щоб отримати стильний осінній образ.

Bode x Nike Astro Grabber
Bode x Nike Astro Grabber

Nike Daybreak

Чорні та м'які Nike Daybreak нас надихнула забажати Дакота Джонсон, взувши їх із легкою максісукнею. Влітку хотілося поєднувати цю пару з бохо спідницями, а восени саме час адаптувати сезонний одяг під комфортне взуття. Тому спробуйте образ з кросівками та наймоднішими сукнями сезону осінь-зима 2024/2025.

Nike Daybreak
Nike Daybreak

adidas Samba

Про них кажуть, що їхній час вийшов. Однак чи можна розлюбити те, з чого почалися образи у стилі smart casual? Звісно, ні. Поціновувачі класики мають згадати про свої adidas Samba цієї осені.

adidas Samba
adidas Samba

Salomon XT-6

Найефектніші кросівки літа, якщо не брати до уваги кросівки з вирізами, загалом можуть бути героями образів чи не цілий рік. Це можливо завдяки високотехнологічному підходу до створення кросівок Salomon. Саме ця модель подобається нам актуальним сірим кольором, здатністю розбавити будь-який образ та здібністю витримати тривалі дистанції та найрізноманітніші поєднання. Одне з наших улюблених – класика жанру з широкими джинсами та футболкою.

Salomon XT-6
Salomon XT-6

Converse Chuck Taylor 70

Ми не випадково додали конверси до підбірки, оскільки хіба можна уявити ще теплий вересень без них? Якщо ви хочете оновити пару, придбайте собі коричневі високі Converse Chuck Taylor 70. По-перше, шоколадний відтінок – головний цієї осені. По-друге, це стриманний та благородний колір, який пасуватиме і під бежеві джинси, і під сіру спідницю-колону.

Converse Chuck Taylor 70
Converse Chuck Taylor 70

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.