До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прощавайте, adidas Samba: зустрічайте нові наймодніші кросівки сезону

Кросівки — невіддільна частина гардероба будь-якої людини. Вам потрібна нова пара? Думаєте про екологічні Veja? Чи віддаєте перевагу класичним adidasSamba, які у 2023 році стали "взуттям літа"? Що ж, цього сезону пропонуємо вам звернути увагу на SpeedcatPuma.

Емілі Ратаковскі
Емілі Ратаковскі

Реклама

За своєю ідеєю SpeedcatPuma дещо схожі на adidasSamba, однак пара Puma радше нагадує балетки, ніж традиційні кросівки. Це взуття було спочатку розроблене для водіїв "Формули-1" у 1998 році, але тепер Speedcat йдуть у мейнстрімі. Популяризацією цієї пари здебільшого займається Емілі Ратаковскі, а також "модні синоптики" в тіктоку. Зокрема, в мережі розділилися думки щодо Speedcat: комусь вони подобаються, а комусь ні. Що ж, мода любить взуття, яке викликає розбіжності. Саме тому офіційно можна вважати, що за кілька тижнів ви бачите Speedcat скрізь.

Емілі Ратаковскі
Емілі Ратаковскі

Емрату помічали в парі цих кросівок під час прогулянки Мангеттеном. Вона комбінувала їх з утилітарною курткою, широкими карго та худі. Так само як футбольні кросівки від WalesBonner та пара GolaCeptorTX, Speedcats не є найсимпатичнішим взуттям. Але в цьому вся справа: носити дивні, ностальгічні пари, які водночас відштовхують деяких людей і приваблюють інших.

Емілі Ратаковскі
Емілі Ратаковскі

<b>Speedcat Puma</b>
Speedcat Puma

За матеріалом vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.