До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

4 ідеальні пари штанів для кінця літа та початку осені

Період міжсезоння потребує уважності та логіки у складанні щоденних образів. Після літа, наповненого легкими та приємними до тіла тканинами та текстурами, не варто стресувати тіло щільними матеріалами. Головний елемент гардероба штани мають бути вільними, зручними та відповідати як офісному дрескоду, так і розслабленому стилю. Далі пропонуємо подивитися, які 4 пари штанів будуть ідеальною частиною ваших образів в кінці літа та на початку осені.

Вільні джинси

Мішкуваті джинси є практичним та зручним елементом гардероба, який, здається, ніколи не втратить актуальності. Виразні лінії та об'ємний крій містять бунтарську енергію, характерну для It-girls 1990-х. Ідеальним поєднанням до baggy-джинсів є однотонний кроп-топ та приталений жакет, які створять граний пропорційний образ. Якщо ж ви шукаєте сучасніше поєднання, вдягайте вільні джинси з вільними футболками — образ вийде ще більш розслаблений та невимушений.

Реклама

Instagram @anoukyves
Instagram @anoukyves

Generic
Generic

Agolde
Agolde

Чорні штани

Костюмні штани чорного кольору пасують для урочистих випадків та для повернення на роботу чи навчання. Елегантні й універсальні, вони поєднуються з безліччю речей — від футболок й сорочок до лоферів та балеток.

Photo: Valentina Valdinoci
Photo: Valentina Valdinoci

H&M
H&M
Spanx
Spanx

Штани-парашути

Культова модель 1990-х, штани-парашути мають вільний крій та фіксуються на щиколотках за допомогою гумки. Хоча такі штани й нагадують про спортивну естетику, сучасні стилісти пропонують застосовувати їх у повсякденних та звичних нам образах. Обирайте парашути нейтральних кольорів, поєднуючи їх з оверсайз-сорочками та класичними жакетами.

Edward Berthelot/Getty Images
Edward Berthelot/Getty Images

Uniqlo
Uniqlo

Carhartt WIP
Carhartt WIP

Класичні штани

Класичні, наче пошиті на замовлення, штани, є прикладом завжди привабливої елегантності. Нині ми носимо моделі з цікавими елементами, як-от інтегрованим ременем чи подвійною застібкою. Цієї осені комбінуйте класичні штани з жакетами вільного крою та довгими жилетами, підкреслюючи силует.

Raimonda Kulikauskiene/Getty Images
Raimonda Kulikauskiene/Getty Images

Arket
Arket

The Frankie Shop
The Frankie Shop

За матеріалами vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.