До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Масивні прикраси — тренд серед аксесуарів, який вподобають навіть мінімалісти

Актуальність оверсайзу розповсюджується не лише на одяг поза сорочками, лоферами на екстрависокій платформі та протисонцевими окулярами є ще масивні прикраси. Ними доповнюють і повсякденні образи з бомбером та спортивними штанами, і коктейльний дрескод для урочистого заходу. І ось які великі прикраси vogue.ua радить обирати цього сезону.

Launchmetrics
Launchmetrics

Реклама

Хоча ера прихильності стилю бохо нікуди не поділася навіть у прохолодний сезон знайдеться місце каскадному намистові, якщо ви надаєте перевагу більш мінімалістичним прикрасам, обирайте сережки, намиста, браслети та каблучки зрозумілих форм у золоті чи сріблі.

Launchmetrics
Launchmetrics

Однак об'ємні прикраси з яскравими елементами теж вартують уваги. У чорному total look чи у поєднанні з лаконічною сліп сукнею золота яскрава каблучка чи фігурні сережки матимуть якнайкращий вигляд. Коли постає питання вибору аксесуарів, часто це стосується додаткових інвестицій. Щоб зекономити, радимо стежити за тенденціями, які регулярно відроджуються, як-от стало відомо про повернення браслетів з шармами.

Launchmetrics
Launchmetrics

Launchmetrics
Launchmetrics

Плавні форми, зрозумілий дизайн, гладка поверхня — те, чого ми прагнемо від прикрас цього року. Це має бути елемент образу, який підкреслить зачіску, фактуру жакета чи поєднуватиметься із золотими підборами, які ви взуєте для особливої нагоди.

Launchmetrics
Launchmetrics

У пошуках нетрадиційних прикрас спробуйте додати у свої образи браслет на біцепс — аксесуар із бездоганною богемною естетикою, серед поціновувачів якого вдосталь знаменитостей. Ми ж обрали традиційніші варіації прикрас — сережки, каблучки та намиста, які додадуть необхідну яскравість та добре впишуться навіть у простий образ з джинсами та блузою.

Hzmer Jewelry
Hzmer Jewelry
Goossens
Goossens
Sacai
Sacai
Sacai
Sacai
Sterling King
Sterling King
Ten Thousand Things
Ten Thousand Things

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.