До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як носити жилетки цього літа: 4 модні ідеї

Цього літа жилети є популярним елементом гардероба, який можна носити і на голе тіло, і у поєднанні з сорочками та футболками. Наймодніші варіанти жилетів, зокрема костюмні та в'язані моделі, можна носити й у теплу погоду. Vogue.ua дослідив образи сучасних модниць і ділиться чотирма стильними ідеями, як носити жилети цього літа.

Яскрава жилетка + сорочка або футболка

Під час Тижня моди в Австралії серед стритстайлу ми помітили образ із блакитною жилеткою з принтом дельфіна, сорочкою, спідницею до коліна та трекінговими кросівками. Таке поєднання нагадує нам стиль бібліотекарки, а ще має сучасний та цікавий вигляд. Так само як і образ із червоною жилеткою на ґудзиках, кепкою та жовтою сумкою, які стали яскравими елементами у повсякденному дуеті джинсів та футболки.

Реклама

Жилетка на застібці + мереживо

Сучасні образи з мереживом завжди сміливі, адже нагадують про найеротичніший тренд сезону — прозорість. Нам подобається нетривіальне поєднання мереживного боді з картатою мідіспідницею, костюмним жилетом та лоферами з червоними шкарпетками. Відвертіший образ із прозорою сукнею та сірим жилетом теж стає гарним натхненням.

В'язана жилетка + біла футболка або сорочка

Ще весною ми розповідали про тенденцію на в'язані жилетки. Попри літню спеку, трикотажні та в'язані жилетки були помічені й під час літніх показів у Парижі. Базове поєднання із білою сорокою чи футболкою дозволить підкреслити фактуру жилетки та незвичний низ, як-от барвисті в'язані шорти.

Довга жилетка + біла футболка

Класичне поєднання костюмної жилетки подовженого крою з білою футболкою, темними штанами та оксфордами є найбільш традиційним варіантом на літо. Золоті прикраси будуть вдалим доповненням.

Photos: Getty Images

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.