До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

10 найкращих білих футболок від скандинавських брендів

Скандинави найкраще знаються на основах щоденного дрескоду. Так, незалежно від пори року, скандинавки мають декілька базових білих футболок у своєму гардеробі, які є ідеальним варіантом для робочого образу та часто стають обов'язковим елементом модних стилізацій. Далі показуємо 10 найкращих білих футболок від скандинавських брендів, якими варто поповнити свою колекцію.

Photo: Anouk Yve
Photo: Anouk Yve

Реклама

Певні елементи гардероба мають надійно в ньому закріпитися. Подібно до вдало підібраних джинсів та структурного жакета, це стосується й білої футболки, яка є універсальною частиною багатьох щоденних образів.

Краса білої футболки полягає в її чистоті та виключній здатності поєднуватися з будь-чим, чи то штани карго, чи спідниця-колона, чи жилет. Футболка є позачасовим елементом одягу, який має бути присутнім у гардеробі цілий рік у декількох інтерпретаціях – від мінімалістичної до прикрашеної принтами.

Так само як і білі джинси, у скандинавок ми вчимося мистецтва носіння білої футболки. Так, ми вже вміємо не проходити повз чоловічий відділ, обирати унісекс моделі та надавати перевагу вільним замість приталених форм. Також нагадуємо, що білих футболок багато не буває, тому радимо обрати свою ідеальну.

Acne Studios
Acne Studios
Filippa K
Filippa K
Eytys
Eytys
Henrik Vibskov
Henrik Vibskov
COS
COS
House of Dagmar
House of Dagmar
Ganni
Ganni
Toteme
Toteme
Weekday
Weekday
Rotate
Rotate

За матеріалами voguescandinavia.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.