До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Ці чорні кросівки Nike — нове вподобання зірок і ваша майбутня пристрасть

Цього літа чи не щотижня з'являється пара кросівок, які стають модним гітом сезону. Так, вибір серед наймодніших кросівок збільшився на одну пару зустрічайте чорні Bode x Nike Astro Grabber. У них вже з'явилися Кая Гербер та зірка серіалу "Ведмідь" Джеремі Аллен Вайт.

Джеремі Аллен Вайт. Photo: Getty Images
Джеремі Аллен Вайт. Photo: Getty Images

Реклама

Актор взув чорні кросівки Nike для сімейної прогулянки фермерським ярмарком в Лос-Анджелесі. Вайт поєднав кросівки з класичними блакитними джинсами, білою майкою та сорочкою в тон. Кая Гербер для прогулянки у Нью-Йорку взула кросівки з чорною приталеною майкою та синіми вільними штанами. Також дівчина зібрала волосся, заколовши його "крабіком".

Кайя Гербер. Photo: Getty Images
Кайя Гербер. Photo: Getty Images

Це не перша поява Гербер у цих кросівках. Модель дебютувала в них ще у квітні, до офіційного запуску кросівок. Тепер, коли літо в розпалі, можна стверджувати, що ця пара від Nike є універсальною — і під кроп-топ влітку, і під короткий тренч восени.

Раніше у Bode x Nike Astro Grabber також була помічена Кеті Голмс. Акторка прогулювалася у новеньких білих кросівках Нью-Йорком, поєднавши їх з джинсами від Isabel Marant. Можливо, саме час взяти приклад з зірок й відправитися на пошуки цієї універсальної пари кросівок.

Кросівки Bode x Nike Astro Grabber
Кросівки Bode x Nike Astro Grabber

За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.