До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити сірий колір цього сезону

Сірий одяг не тільки трендовий, але й універсальний, елегантний і позачасовий вибір. Сірий, білий і чорний — це ахроматичні кольори, які також називають нейтральними. Незважаючи на відсутність домінуючого кольору, ці відтінки надзвичайно шикарні, оскільки надають збалансованого, приглушеного акценту будь-якому образу. Сірий добре поєднується практично з усіма іншими кольорами, а його відтінки можуть грати подвійну роль і як фон, що підкреслює сміливі колірні поєднання, і як основа для образу, який випромінює елегантність. Vogue.ua зібрав 6 стилістичних формул із сірим кольором, які варто спробувати вже зараз.

Реклама

Сірий колір є синонімом шику та дає почуття впевненості в собі, тож не дивно, що на вулицях столиць моди його відтінки б’ють рекорди популярності. Експерти з WGSN назвали сірий одним з ключових кольорів на 2024 і 2025 роки, а сособливо його версію Sustained Gray.

Сірий + рожевий

Це романтичне поєднання підкреслює переваги обох кольорів. Сірий надає образу нейтральності, а рожевий відповідає за буст енергії та нотку авангарду, забезпечуючи бажаний баланс між стриманістю та грайливістю.

Сірий + чорний

Поєднання нейтральних кольорів — це вершина елегантності. Про це поєднання можна говорити довго, але коротко його можна описати одним словом — вишуканість. Тонкі відтінки сірого чудово переплітаються з характерним чорним, випромінюючи ауру впевненості.

Відтінки сірого з зелено-оливковим

Поєднання сірого і зелено-оливкового сьогодні є одним з найактуальніших трендів. Свіжість зеленого заспокоює і водночас додає бадьорості. Якщо прагнете до розслабленого й вишуканого образу, вибирайте сірий одяг і аксесуари зелено-оливкового відтінку.

Сірий + червоний

Спокусливий характер червоного вміло поєднується з обережністю сірого, створюючи виразне, сміливе й елегантне поєднання. Поєднуйте сіру спідницю з червоним светром, щоб отримати феноменальний образ, який нзавжди радуватиме своїм шиком.

Сірий + коричневий

Коричневий і сірий ідеально пасують для створення формальних образів, бо вони не тільки класичні і позачасові, але й нагадують про прагматизм і розважливість. Коричневий в поєднанні з сірим сприяє експериментам з різними кольорами на тлі цих двох основних, які працюватимуть завжди і всюди.

Сірий + білий

Відтінки білого розвіють дилеми при складанні багатьох образів, адже вони чудово поєднуються з сірим і водночас додають життєвості та простоти всьому вбранню. Поєднання сірого і білого завжди є запорукою успіху.

За матеріалами vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.