До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 концертів, які не можна пропустити в Києві у новому році

Один з найактуальніших британських музикантів Rag'n'bone man, новий альбом Тома Оделла і повернення легендарного Tricky – у 2019 році нас чекає багато хорошої музики.

Jungle

Альбом For ever в Києві представлять британці Jungle, які вперше їдуть в Україну. Їх нова платівка – життєрадісний і яскравий неосоул, хоча самі Том Макфарланд і Джош Ллойд-Вотсон кажуть, що альбом про те, якими зворушливими можуть бути два дуже різні процеси – закохатись у людину і розлюбити її. For ever музиканти написали за 4 роки.

Реклама

25 січня

Том Оделл

У лютому Том Оделл представить в Києві і Львові новий альбом Jubilee Road – сильну пластинку, наповнену красивими і урочистими баладами. З виходом платівки Jubilee Road зараховувати Оделла, незважаючи на те, що йому всього 27, до "молодих" музикантів якось дивно: Оделл – піаніст, композитор і вокаліст високого класу. Новий альбом склали 11 треків, включно з вже відомими Jubilee Road, If You Wanna Love Somebody, Half as good as you. "Я намагався зробити цей альбом все своє життя, – про платівку Оделл каже не без пафосу. – Це підсумок 10 років роботи: безперервного створення пісень, виступів по всьому світу. Я отримав так багато кайфу, коли працював над ним".

5 і 6 лютого

Years&Years

Одну з найкращих платівок 2018 року Palo Alto, британського тріо Years & Years, можна буде почути в Києві вживу. Palo Alto – інтимний альбом, в якому лідер групи Оллі Александер розповідає про своє дитинство, знущання однокласників і неприйняття його суспільством. Аранжуваннями займався Грег Керстін – саундпродюсер, який працював з Адель і Foo Fighters.

14 лютого

Tricky

Легендарний піонер тріп-хопу представить в Києві свою платівку Ununiform, написану 2017 року. Трікі, перш за все, відомий своєю співпрацею з Massive Attack – вони працювали шість років разом ще з кінця 80-х, коли жили і тусувалися в Брістолі, і Трікі можна почути у перших альбомах групи. З 1994 року музикант встиг випустити 13 сольних альбомів, у яких експериментував на межі реггі, рок і тріп-хопу. У Києві Трікі виступав двічі і публіка добре знає, що британець – справжній шаман, який перетворює кожне шоу в ритуал.

14 лютого

Sofi Tukker

Номінація на "Греммі", саундтреки для iPhone X і Fifa 2018 – все це про американський дует Sofi Tukker, під життєрадісні і легковажні треки яких зразу хочеться танцювати. Їх дебютна платівка Treehouse записана 2018 року, і була номінована на "Греммі", як найкращий танцювальний альбом. Саме її музиканти представлять в Києві в березні.

24 березня

LP

Здається, із задоволенням до Києва повертається Лаура Перголецці, цього разу в межах Heart To Mouth Tour, присвяченого новому альбому. П'ятий студійний альбом Лаури представлений 7-го грудня – по суті, це перша платівка LP як поп-зірки, яка підкорила світ хітом Lost on you, а не композитора для інших зірок.

13 і 14, 16 і 18 квітня

Rag’n’Bone Man

Після ефекту, якого досягла на фестивалі UPark група Massive Attack, вразити глядача цього року організаторам буде непросто. Займатися цим буде дуже модний британський музикант Rag'n'bone man, на рахунку якого перші позиції хіт-парадів, спільний трек з Gorillaz, премія Critics' Choice Award і звання найкращого молодого артиста за версією Brit Awards 2017. Рорі Грем – 33 роки, він займається музикою з 15, і весь час намагався вибрати між однаково улюбленими блюзом і хіп-хопом. Зараз в його хітах Human та Skin відчувається пристрасть Грема до обох стилів.

16-18 липня в Sky Family Park

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.