До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Денні Де Віто зіграє у продовженні фільму "Джуманджі. Поклик джунглів"

Один з найяскравіших акторів нашого часу Денні Де Віто зіграє у продовженні фільму "Джуманджі. Поклик джунглів" – про це повідомляє Variety. "Джуманджі. Поклик джунглів" представили у прокат в кінці 2017 року, він одразу став хітом і зібрав 962 мільйони доларів. Головні ролі у фільмі зіграли Дуейн Джонсон, Кевін Гарт і Джек Блек – продюсери підтверджують, що вони повернуться і у продовженні.

Денні де Віто у фільмі "Близнюки"

Нагадаємо, що оригінальний фільм "Джуманджі" про пригоди підлітків у вигаданому світі однойменної настільної гри з'явився 1995 року. Головну роль тоді зіграв Робін Вільямс, який на довгі роки залишився символом цього фільму. Ще в оригінальному фільмі знялася молода Кірстен Данст – на момент зйомок їй було 13 років.

Реклама
"Джуманджі", 1995

"Запросити Денні Де Віто знятися у фільмі – геніальна ідея. Ми хотіли подарувати нашим глядачам щось нове до найближчого Різдва", – розповідає актор Дуейн Джонсон, зірка нового "Джуманджі". Кого саме зіграє у продовженні Денні Де Віто, поки невідомо. З чуток, прем'єра фільму відбудеться 13 грудня 2019 року.

"Джуманджі. Поклик джунглів"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.