До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися: головні кінопрем'єри червня

Від драматичних байопіків до фантастичних екшенів – Vogue UA вибрав фільми, які не можна пропустити в червні.

"Віта і Вірджинія"

Британський біографічний драматичний фільм, знятий Чанією Баттон, – це історія кохання і дружби письменниці Вірджинії Вульф і аристократки Віти Секвілл-Вест. Сценарій стрічки написаний за мотивами однойменної п'єси 1992 року Айлін Еткінс. Головні ролі у ній виконали: Джемма Артертон, Елізабет Дебікі та Ізабелла Росселліні.

Реклама

Прем'єра в Україні – 6 червня.

"Люди Ікс: Темний Фенікс"

У новій частині франшизи "Людей Ікс" зірка "Гри престолів" Софі Тернер грає мутанта Джин Грей. Ця кінострічка є передісторією розвитку надприродніх сил у Грей, які перетворили її в Темного Фенікса. Її неспроможність контролювати всю цю міць змусить Людей Ікс вирішувати, чи варте життя члена їхньої команди більше, ніж всього людства. Головних героїв у стрічці також зіграли: Дженніфер Лоуренс, Джессіка Честейн, Еван Пітерс, Джон Макевой, Ніколас Голт і Майкл Фассбендер.

Прем'єра в Україні – 6 червня.

"Рокетмен"

Після "Богемної рапсодії" у прокат представили ще одну музичну стрічку "Рокетмен" – фільм про легендарного Елтона Джона. На відміну від картини про Фредді Мерк'юрі "Рокетмен" – зовсім не класичний байопік. У цьому кіно однаково змішані конкретні факти з біографії музиканта з фантазіями і вигадками творців, що стає зрозуміло з перших хвилин фільму. Головну роль у ньому виконав Терон Еджертон, зірка фільмів Kingsman, і Річард Медден, який отримав визнання завдяки серіалу "Охоронець".

Прем'єра в Україні – 6 червня.

"Люди в чорному: Інтернешнл"

Складно уявити фільм "Люди в чорному" без Вілла Сміта і Томмі Лі Джонса. Проте, хімія в дуеті Кріса Гемсворта і Тессі Томпсон має перспективний вигляд. Вони обоє носять культовий чорний костюм і на міжнародному рівні розв'язують проблему з непроханими інопланетянами, що вторглися на Землю.

Прем'єра в Україні – 13 червня.

"Ма"

Американський психологічний трилер режисера Тейта Тейлора ("Дівчина в потязі"). "Ма" – це страшна історія, в якій самотня жінка потоваришувала з групою підлітків і дозволила їм проводити час у своєму будинку. Якраз коли діти думають, як їм пощастило, починають відбуватися речі, що змушують їх засумніватися в намірах "доброї" жінки. Головна роль божевільної власниці будинку дісталася Октавії Спенсер.

Прем'єра в Україні – 20 червня.

"Обіцянка на світанку"

Ця французька трагікомедія розповідає про життя Ромена Гарі, одного з відомих французьких письменників ХХ століття. Від дитинства в Польщі і юності в Ніцці до навчання в Парижі і військової служби у період Другої світової війни – в основі сюжету закладена однойменна автобіографія Гарі. Головні ролі в стрічці виконали Шарлотта Генсбур і П'єр Ніне.

Прем'єра в Україні – 26 червня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.