До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 нових ароматів, які хочеться спробувати вже сьогодні

Наука твердить, що нюхова частина нашого мозку, яка обробляє запахи, дуже тісно пов'язана з неврологічними областями: мигдалиною і гіппокампом, які контролюють емоції і пам'ять. Адже ви не раз зауважували, що достатньо однієї ноти добре знайомих парфумів і ностальгія пробуджує старі почуття і блискавично повертає нас в минуле. Це явище називається "Ефект Пруста" – коли певний запах, смак чи їх поєднання викликають емоційні спогади. Vogue.ua зібрав 10 найкращих нових ароматів, які ідеально доповнять парфумерний гардероб цієї весни. Найсміливіші ароматні поєднання: від чуттєвих мускусів і красивих квіткових відтінків до яскравих цитрусових нот.

Chanel

Аромат Chanel 1957 отримав свою назву на честь року, коли Габріель Шанель вручили премію Neiman Marcus Fashion Award у Далласі. Парфуми з колекції Les Exclusifs є прекрасним мускусним ароматом, доповненим нотами бергамота, ірису, неролі, кедра і меду.

Реклама
Chanel Les Exclusifs De Chanel 1957 Eau De Parfum
Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez For Her Pure Musc – ідеальне поєднання простоти і елегантності. Аромат зібрав різні відтінки весняних квітів, серед яких представлені ноти жасмину, квітів апельсина, мускусу, кашеміру, бурштину та пачулі.

Narciso Rodriguez For Her Pure Musc Eau De Parfum
Tiffany & Co.

Sheer Eau De Toilette від Tiffany & Co. з нотами чорної смородини, троянди, ірису та іланг-ілангу – жіночний аромат, який ідеально доповнить сонячні весняні дні.

Tiffany & Co. Sheer Eau De Toilette
YSL

Яскравий, сексуальний і захопливий YSL Black Opium Intense з нотами абсенту, чорної кави, жасмину і ванілі найкращий вибір для тих, хто любить вражати оточення і приваблювати його увагу.

YSL Black Opium Intense Eau De Parfum
Tom Ford

Тонкий аромат Tom Jasmine Musk з нової весняної колекції, присвяченої мускусу, це справжня п'янка суміш пряних і квіткових нот з жасмином, іланг-ілангом, пачулею і ваніллю.

Tom Ford Jasmine Musk Eau De Parfum
Maison Francis Kurkdjian

Новий продукт Maison Francis Kurkdjian вдався проникливим і чуттєвим завдяки нотам ягід ялівцю, мускатного горіха, коріандру, мускусу, амбрового дерева і ванілі.

Maison Francis Kurkdjian Gentle Fluidity Gold Edition Eau De Parfum
Gucci

Аромат, створений у співпраці з Альберто Морільясом, пахне трояндою, жасмином і туберозою з приємною шипровою ноткою. Запах пачулі додає мускусну жіночність, а свіжий імбир надає пікантний післясмак.

Gucci Bloom Nettare di Fiore
Floral Street

Парфуми, створені у співпраці з Королівським садівничим товариством, поєднують іскри Prosecco, розсипчастого сандалу і вершкові ноти ревеню. Одночасно легка і шипуча суміш цього аромату створена для теплих весняних і літніх вечорів.

Floral Street Electric Rhubarb
Jo Malone

Лімітована колекція улюбленої класики. Ці аромати мерехтливі, пікантні і розкішні. Квітка Клементина має злегка гіркувату ноту, яка розчиняється в бузковому і сандаловому деревах і надає парфуму гостроти.

Jo Malone Blossom Editions Orange Blossom
Diptyque

Яскравий, свіжий і несподіваний цей аромат нагадує запах щойно зірваної свіжої м'яти, поєднує трав'яні ноти з геранню і трояндою, які є ідеальними для весни.

Diptyque Eau de Minthé

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.