До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що треба знати про нішевий парфумерний бренд Boadicea the Victorious та його новий аромат

Boadicea the Victorious випустив новий аромат #PureNarcotic. Розповідаємо, що треба знати про загадковий британський бренд та історії, які за ним стоять.

Реклама

Ви могли сотню разів чути згадки про бренд парфумерії Boadicea the Victorious, могли бачити роботи його засновника Майкла Боуді на обкладинках світового глянцю та в рекламних кампаніях великих Домів моди. Але навряд чи думали, що в них є щось спільне. Утім, саме Майкл, лондонський стиліст з зачісок, заснував парфумерний бренд Boadicea the Victorious.

Хто такий Майкл Боуді

Майкл Боуді — лондонський стиліст із зачісок, зіркова кар'єра якого розпочалась в 1994-му роботою для VOGUE з фотографом Ніком Найтом. Відтоді в його портфоліо з'явилися зачіски для супермоделей та зірок. Він співпрацював з найвеличнішими фотографами сучасності, від Мерта і Маркуса до Стівена Кляйна.

Але у 2008 році він заснував власний бренд Boadicea the Victorious — і стрімко розпочалася зіркова парфумерна сторінка в його біографії. У 2009-му аромати з'явилися в розкішних лондонських універмагах та набули надзвичайної популярності: вони розлітались зі швидкістю світла, а поціновувачі записувалися в листи очікування.

Невдовзі популярності Boadicea the Victorious додала Мішель Обама. Перша леді Америки не просто придбала три аромати бренду — #Noble, #Divine і #Delicate, — а ще й зустрілась з новим генієм парфумерії, щоб висловити свій захват і підтримку.

Що означає назва Boadicea the Victorious

Парфумерні інсайдери пишуть, що Майкл сам вигадав назву і концепт бренду. Боадісея — королева прадавніх бритів, яка очолила криваве повстання проти римлян і стала символом сміливості та краси. Звісно, тут не обійшлось без алюзій на прізвище самого Майкла: англійською воно звучить як #Boadi.

Боуді сам розробив філософію бренду, створив графічний дизайн упаковки та флакону й вигадав парфумерні композиції. Згодом він успішно продав своє творіння, але продовжив займатися парфумерією. Втім, його загадковий інстаграм лишає більше питань, ніж відповідей: там тільки його архівні роботи часів, коли він ще займався тільки зачісками.

Усі флакони Boadicea the Victorious виконані вручну зі срібним оздобленням у витонченому британському стилі та прикрашені гармонійними орнаментами.

Новий аромат #PureNarcotic

Це не вперше аромат присвячують темним сторонам і пристрастям людської натури. #PureNarcotic розкриває слабкості та залежності, спокуси, пороки та каяття.

Поціновувачі нішевої парфумерії кажуть, що він розбурхує й паморочить, викликаючи справжнє тяжіння і спокусу пристрасті, розпалює емоції, обволікає дорогоцінними нотами рідкісних інгредієнтів, перетворюючись на справжній ольфакторний наркотик для оточення.

Аромат стартує нотами соковитого інжиру, приправленого кардамоном, бергамотом і дурманом. У серці композиції — прохолодний чай мате, єгипетський жасмин, оксамитовий османтус і гаряча марокканська троянда. Базові ноти обволікають теплим сандалом, білим мускусом, бурбонською ваніллю і тягучою амброю зі смолами.

Аромат походить з Рубінової колекції Boadicea The Victorious. До неї входять шедеври, складені з цінних інгредієнтів з усього світу.

Концентровані композиції поміщені в дорогоцінні флакони глибокого рубінового кольору з позолоченими щитами ручної роботи з кельтським орнаментом. Рубінова колекція розкриває секрети таємних бажань, а аромати в ній пробуджують почуття та розповідають історії кохання.

Боадісеа Зе Вікторіуз. На правах реклами. Парфумерно-косметична продукція. ТОВ "Егзагон". Тел.: (044) 33-77-000, https://hexagone.ua

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.