До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Розкажи красиво: 3 головні б'юті-новини тижня

Наближений до логічного завершення тиждень приніс нам, у буквальному сенсі, гарні новини. Vogue.ua розповідає про головні б'юті-відкриття тижня.

Парфумерна колекція Atelier Versace

Нова парфумерна колекція Versace, про запуск якої оголосив бренд, називається Atelier Versace і включає шість унісекс-ароматів, упакованих у грановані флакони ручної роботи. Кожен аромат є винятковою роботою, присвяченою певній ноті, так займає свою нішу: Cédrat de Diamante присвячений цитрусовим, Figue Blanche акцентує увагу на нотах інжиру, Éclat de Rose закохує у троянду, Jasmin au Soleil занурює у жасминовий сад, Santal Boisé співає оди сандаловому дереву, а Vanilla Rouge нагадує про приємну магію ванілі. Вартість одного флакона – 345 євро.

Реклама
Парфумерна колекція Atelier Versace
Фільм Ісамаї Ффренч на честь нової колекції помад Agent Provocateur

Ісамая Ффренч (візажистка і креативна директорка Dazed Beauty) зняла рекламу нової колекції помад Agent Provocateur, що більше нагадує фільм. Над створенням цього відео Ісамая Ффренч працювала з усвідомленістю, що надихає: у рекламі губ і спідньої білизни їй вдалося порушити такі соціальні теми, як рівноправність, упевненість і прийняття власної краси. Фільм отримав провокаційну назву Have An Illicit Affair With Makeup, що закликає до незаконних відносин з косметикою.

Photo: @isamayaffrench
Різноплановий макіяж на показі Giambattista Valli x H&M

24 жовтня в Римі відбувся показ колаборації Giambattista Valli x H&M, обличчям якої стала Кендалл Дженнер. Серед романтичного настрою показу виділялися вкраплення ексцентричності і грубості, які вдалося підкреслити за допомогою макіяжу. На шоу панували три основні образи: макіяж "без макіяжу", нюдовий мейк з яскравою аплікацією навколо очей у вигляді зірок, великих намистин і глітеру, а також варіант з чорною ажурною сіткою, що прикриває обличчя. Кожен макіяж відповідав мрійливій атмосфері колекції, так підкреслював її різноплановість.

<b>макияжи новости</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.