До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 неочікуваних аксесуарів, які покращать ваші ритуали з догляду за шкірою

Згідно з багатьма дослідженнями, міленіали обожнюють маски для обличчя. Це дійсно дієвий засіб догляду. Проте чи завжди маски зручно робити? Vogue.ua обирає кращі аксесуари, які допоможуть покращити ритуали догляду за шкірою та додадуть до них не лише зручності, а й гедонізму.

Шовковий обруч для волосся

Щоб прибрати пасма з обличчя та не замастити гривку, допомагає простий аксесуар — шовковий обруч для волосся. Він не зминає волосся та додає селфі в масці особливого вигляду.

Реклама

Тим, хто звик робити маски після душу та миття волосся, дуже радимо шовковий тюрбан. Він має зручну застібку й надійно тримає волосся, не обтяжуючи його, як важкий рушник.

Пензлик

Рівномірно нанести кремову маску на обличчя допомагає плаский пензель. Він також оптимізує розхід продукту, а ще — дозволяє не пропустити жодного міліметру шкіри. Підійде пензель зі штучного ворсу з пласкою щіточкою — такі зазвичай використовують візажисти для нанесення кремових тональних основ та рум'ян.

Плаский пензель із синтетичного ворсу, Givenchy

Спонж

Кремові текстури іноді непросто змити. Тим, хто робить маски часто, дуже сподобається багаторазовий спонж, який додатково полірує шкіру і прибирає залишки маски парою рухів. Багаторазові спонжі легко прати, вони швидко висихають у ванній та мають естетичний вигляд.

Багаторазові диски для зняття макіяжу, RARE Paris

Масажер гуаша

Дію багатьох масок можна підсилити масажем. Що таке масаж гуаша, ми писали тут. Важливо: масаж гуаша не можна поєднувати із глиняними масками, масками-плівками або скрабами.

Масажер для обличчя Cosmetics27, Gua Sha

Шовковий рушник для обличчя

Завершити ритуал догляду і максимально наблизити його до досвіду, який зазвичай отримують у спа, можна за допомогою шовкового рушника. Окрім тактильного задоволення, шовк дає й інші бонуси: він лагідний до шкіри та чудово вбирає вологу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.