До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Боротьба з подвійним підборіддям: профілактика і рішучі дії

Promotion

Позбутися подвійного підборіддя – реально. Найцікавіше, що ні кругова підтяжка, ні ін'єкції для цього не потрібні. Детальніше розповідає Марина Батурлина, лікар дерматовенеролог, косметолог салону Palace de Beauté.

Реклама
Марина Батурлина

"Мені на телефон прийшла реклама від відомої клініки приблизно такого змісту: "Безопераційна підтяжка Ultraformer. Всього за один раз. Технологія майбутнього". Що з цієї заяви правда, а що брехня?", – написала мені в месенджері клієнтка. Відповідаю: безопераційна підтяжка – правда. Технологія майбутнього – правда. Всього за один раз – правда, але із застереженням: 1 раз в 12 – 18 місяців.

Апарат Ultraformer працює так: ультразвукові хвилі створюють глибоко в шкірі вогнища мікропошкодження, виникають мікротравми. Шкіра тут же підтягується – і це миттєвий ефект процедури. Але через місяць настає відстрочений: волокна колагену і еластину у відповідь на отримані мікротравми починають активно відновлюватися, а обличчя набуває свіжого вигляду.

Те, що утворюється друге підборіддя, а овал обличчя втрачає чіткість, можуть спричинити: ортодонтичні проблеми, гравітація, гормони, неправильні фізичні навантаження, спадковість. Фокус в тому, що якусь одну причину висувати на перше місце некоректно. У більшості випадків подвійне підборіддя – набір безлічі факторів. Останнім часом до них додався ще один – використання гаджетів. Вимушене положення голови, що постійно опущена вниз, грає велику роль у виникненні подвійного підборіддя у юних (25+ років).

Профілактика подвійного підборіддя проста і складна для виконання одночасно. Це здоровий спосіб життя, правильне харчування, адекватні фізичні навантаження, контроль гормонального фону після 40 років (овал обличчя "пливе" з віком, і це гормонозалежне явище). Різке схуднення та ін'єкції ліполітіків, на які часто сподіваються пацієнти, можуть тільки посилити проблему: об'єми зникають, а тонусу шкіри немає. Саме для таких випадків ідеальний Ultraformer: він підтягне шкіру, яка буде ефективніше утримувати тканини, як корсет.

Є випадки, коли на процедуру Ultraformer треба записуватися негайно, без роздумів: як тільки з'являються перші ознаки гравітаційного птозу. Овал обличчя стає нечітким, з'являються ознаки "бульдожих щічок". Також задуматися про процедуру можна тим, кому виповнилося 35. Краще профілактика ніж лікування. Ефект буде більш виражений і тривалий. Одного сеансу при адекватній потужності і кількості проходів дадуть гарантований виражений ефект протягом року-півтора, залежно від стану шкіри. В окремих випадках можлива повторна процедура через півтора – два місяці. Лікар призначить її за показаннями. Якщо у пацієнта надлишок жирової тканини в області підборіддя, ми можемо призначити йому курс ліполітіків, щоб зменшити об'єм підшкірно-жирової тканини, а потім направимо на Ultraformer, який дасть ефект підтяжки.

Існує хибна думка, що після ультразвукового SMAS-ліфтингу утворюється фіброз, який в подальшому може перешкодити провести пластику. Насправді, фіброз утворюється від будь-яких маніпуляцій з шкірою, включно з ін'єкціями краси. Ми схильні розглядати процедуру Ultraformer як відтягування серйозних маніпуляцій з обличчям. Коли пацієнтові набридне кожні рік-півтора проходити безопераційну підтяжку, він цілком зможе вирушити до хірурга. З моменту останньої процедури Ultraformer має пройти шість місяців. Масаж можна робити і до, і після ультразвукової підтяжки.

Вікових обмежень у Ultraformer немає: головний показник до SMAS-ліфтингу – все-таки стан шкіри. Процедура не дасть очікуваного результату тільки в тому випадку, якщо гравітаційний птоз яскраво виражений.

Gucci

Крім роботи з овалом обличчя (Ultraformer забезпечує підтяжку обличчя з ефектом зменшення жирової тканини), ультразвуковий SMAS-ліфтинг хороший для зменшення зморшок і поліпшення контурів тіла.

Довідка Vogue

Технологія ультразвукового SMAS-ліфтингу використовує сфокусований ультразвук високої інтенсивності, щоб впливати на глибокі шари шкіри. Ефективність методу доведена: у нього є свідчення FDA, управління з контролю за якістю продуктів і препаратів американського МОЗ. Це єдина процедура в категорії "ліфтинг", результат якої клінічно доведений.

Ultraformer працює прицільно,з високою точністю. Але в апарата є і насадки, що дають змогу працювати з тілом. Тобто стегна, живіт, руки теж можуть підтягнутися завдяки впливу УЗ-хвиль.

Протипоказання до процедури: пухлини, гострі стани, кардіостимулятори, лактація і вагітність. Тим, хто робив ін'єкції ботулотоксином або ставив філери, варто попередити свого лікаря: ультразвук "розіб'є" введені препарати, і їх дія закінчиться швидше.

Palace de Beauté

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.