До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як модниці носять сукні з деніму цієї осені

Денім не покидає модні подіуми вже кілька сезонів. Ця осінь не стала винятком, і речі з деніму все ще залишаються головними трендсетерами поточного осінньо-зимового періоду. Джинсові максіспідниці із 70-х, куртки й широкі штани з деніму вже встигли завоювати серця streetstyle-зірок. Настала черга джинсових суконь — комфортних і стильних супутниць модних осінніх образів.

Isabel Marant, Pre-Fall 2020
MM6 Maison Margiela, Resort 2021

Особливо модниці вподобали мінісукні з деніму. У тандем до них it-girls вибирали високі чоботи й масивні, але лаконічні прикраси — сережки-кільця або каблучки-печатки. Ефектний і незвичний вигляд мають джинсові сукні-пальта довжини міді — річ, здатна добре виконувати обидві функції. Їх модниці доповнювали актуальними kitten heels і геометричними сумками. Якщо хочеться поєднати два тренди, зірки streetstyle-хронік радять звернути увагу на поєднання сукні з деніму й анімалістичних принтів: особливо добрий вигляд у такому комбо має принт, що імітує забарвлення зебри, наприклад, на високих драпованих чоботях.

Реклама

Vogue.ua зібрав найкращі сукні з деніму для теплих осінніх днів.

<b>платья из делима предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.