До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сукня-сліп + чоботи — головна модна комбінація цієї весни

Типові для 1990-х і популяризовані Кейт Мосс, сукні-сліпи, які ідеально пасують для легкого елегантного образу, продовжують поповнювати шафи модниць, відповідаючи трендам сезону весна-літо 2024. Ця сукня на тонких бретельках, яка нагадує спідню білизну, зазвичай поєднується з босоніжками або туфлями на підборах, тепер представлена ​​в поєднанні з чоботами, пропонуючи стильний образ для весни, коли дні ще не такі спекотні. Vogue.ua зібрав найкрасивіші образи знаменитостей, які надихнуть на нову модну комбінацію.

Сукня в горошок + черевики на пласкій підошві

Ельза Госк вибрала білу сукню-сліп у горошок, зірковий принт1950-х, який знову підкорив світ моди цього року, у поєднанні з чорними чоботами на пласкій підошві та шкіряною курткою великого розміру. Незважаючи на те, що жоден із цих предметів одягу, здається, не "працює" окремо, Госк досягла оригінального та модного образу завдяки креативності, з якою вона поєднала ці речі. В якості аксесуарів шведська модель вибрала протисонцеві окуляри і сумку MiuMiu карамельного відтінку.

Реклама

Сукня яскравого кольору + вінілові чоботи

На Тижні моди в Нью-Йорку Алекса Чангзʼявилася в яскраво-зеленій сукні з білим мереживом і вінілових чоботах, доповнених шкіряним тренчем. Яскравий зелений був акцентом, який надавав оригінальної атмосфери її образові — трюк, що варто взяти до уваги. Коли температура підвищиться, замініть шкіряне пальто на джинсову куртку.

Сукня-сліп з принтом + ковбойські чоботи

Прихильниця суконь Емілі Ратаковскі піддалася тренду в картатій моделі в поєднанні з темними ковбойськими чоботами. Найпривабливіша деталь? Напівпрозорі тканини сукні-сліп.

Чорна сукня-сліп + ботильйони

Емма Гун також зробила вибір на користь поєднання ботильйонів і сукні-сліп. Свій образ вона завершила сумкою Longchamp і срібним намистом. Білі деталі на ботильйонах підкреслили вбрання.

Сукня-сліп + байкерські чоботи

Схоже, шкіряна куртка — найкращий союзник сукні-сліп цього сезону, а головний елемент для цього рівняння — байкерські чоботи, щоб завершити образ.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.