До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: пальто в клітинку — символ переходу на весняний час

Як би не гріло сонце на початку квітня, декому з нас потрібно більше часу, щоб звикнути до тепла. Надійним заслоном від мінливого прохолодного вітру є пальто. Ми вибираємо пальта в клітинку для яскравих виходів у сонячні та не дуже дні.

Getty Images
Getty Images

Реклама

Картате пальто завжди асоціюється з неперевершеною англійською класикою — так і хочеться піти на прогулянку весняним Лондоном у вільному пальті в клітинку довжиною до п'ят. Саме клітинка робить образи з пальтом креативними та різноманітними.

Ми вибираємо пальта вільного прямого крою на ґудзиках, не оминаємо приталені варіанти та пропонуємо додати до своєї колекції більше різнокольорового верхнього одягу: ніжні рожеві, брунатні та зелені пальта урізноманітнять ваші весняні образи. Пальто можна злегка накинути на плечі або загорнутися в нього, наче в плед. Комбінується цей верхній одяг і з класичними чоботами, і з кросівками та балетками.

Дивимося, як сучасні модниці носять пальто в клітинку цього року.

Фото: Getty Images

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.