До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: бузковий — найбільш весняний відтінок для ваших образів

Цвітіння бузку завжди символізує прихід літа. І коли до цієї пори залишається зовсім трішки, ми інтегруємо бузковий, ліловий та сливовий відтінки у весняні образи. Зірки стритстайлу вже продемонстрували своє бачення бузкового у весняних стилізаціях під час Тижнів моди, а ми беремо з них приклад.

Реклама

Під час Тижнів моди весна-літо 2024 усі відтінки бузкового були помічені на подіумах. Acne Studios, Tom Ford та Del Core представили сукні, які легко струмували тілом, підкреслюючи силует. Emporio Armani натомість представили монохромні образи, кожен елемент з яких можна носити окремо. У вуличній моді помітною є тенденція вдягати бузкові аксесуари, щоб освіжити образ та додати кольоровий акцент.

Також модниці обирають суцільні бузкові образи або будують стилізацію навколо одного бузкового елементу, як-от спідниця чи жакет. Більше натхнення для створення квітучого образу — в добірці світлин з героями стритстайлу.

Photos: Launchmetrics

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.