До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: із чим модниці носять джинсові куртки

Джинсові куртки — один з улюблених елементів гардероба модниць. Їх можна носити як базові моделі восени, так і накинути на плечі прохолодного вечора влітку, а якщо скласти багатошаровий образ і вибрати утеплений варіант, то джінсівка матиме доречний вигляд і взимку. Streetstyle-активістки на вулицях головних столиць моди складають 1000 і 1 спосіб з універсальною курткою з деніму, вибираючи то варіанти, ніби із чоловічого плеча, то вкорочені моделі з об’ємними плечима. Інші модниці віддають перевагу "вивареним" моделям у стилі 1980-х, джинсовим курткам з контрастною строчкою або варіанти, виготовлені в техніці печворк.

Streetstyle

Цього сезону обмежень із чим поєднувати джинсову куртку немає. Дівчата з легкістю комбінують універсальну джинсову куртку з легкими максісукнями, шовковими й напівпрозорими спідницями, базовими штанами та іншими елементами гардероба з деніму. Деякі модниці вдягають маскулінні моделі на голе тіло замість суконь, а інші — заправляють куртки в широкі штани з високою посадкою. Vogue.ua показує із чим носять джинсові куртки головні streetstyle-зірки.

Реклама

<b>street denim jacket 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.