До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: наймодніші мінішорти цього сезону

Серед усіх тих трендів, які очікують на нас цього літа, один особливо вирізняється як беззаперечний герой сезону. Звичайно, це шорти, які у 2024 році є не лише крутим варіантом боротьби зі спекою, але й яскравим та самостійним проявом стилю. Крім традиційних джинсових бермудів, цього сезону варіанти різноманітні, та обʼєднує їх одне довжина міні.

1. Шорти в стилі ретро

Реклама

Одними з найпомітніших дизайнів, які точно будуть гітами цього літа, є ретростилі з картатими принтами, які надають фінальному образу особливий ексцентричний відтінок. У поєднанні з вільною сорочкою, балетками і довгим верхнім одягом ви зможете "нейтралізувати" довжину міні і без проблем додати їх у свою рутину.

2. Спортивні шорти

Ще одні претенденти на найбажанішу пару сезону — це моделі, натхнені спортом. Виготовлені з технічної тканини або бавовни та доповнені такими деталями, як бічні смуги або регульовані зав’язки, ці шорти ідеально пасують як для тренувань, так і для застосування в повсякденному житті. Взуття на підборах і несподіваний одяг, як-от шовкова сорочка чи кашеміровий светр, стануть найкращим доповненням до образу.

3. Шорти з атласу чи шовку

Для тих, хто віддає перевагу більш витонченому стилю, ідеальним варіантом стануть шорти з тканин, що струмують, наприклад, з атласу або шовку. Вони пасуватимуть як для пляжу, так і для елегантної вечері. Додавши необхідні аксесуари, цей варіант буде безпомилковим у поєднанні з босоніжками на високих підборах або черевиками на пласкій підошві.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.