До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Відновлювальні роботи: що відбувається в Lanvin

У французького Будинку Lanvin зараз складні часи. З моменту скандального звільнення Альбера Ельбаза з Lanvin, бренд, який накрила гостра фінансова криза, перебуває у стані нестабільності. Після Ельбаза на посаду головного дизайнера призначили Бушру Жаррар, але та пропрацювала всього 16 місяців. У березні 2018 року посаду креативного директора бренду покинув Олів'є Лапідус, він пропрацював на посаді ще менше вісім місяців.

Lanvin весна-літо 2018

У лютому 2018 року Lanvin викупила китайська компанія Fosun, виконавчим директором Будинку тоді ж призначили Джоанн Чен, а колекції продовжувала створювати дизайн-команда Lanvin. Зараз стало відомо, що на місце Чен прийшов Жан-Філіп Геккет, що раніше був глобальним генеральним директором в Sandro. Lanvin поки продовжить роботу без креативного директора жіночій лінії, керувати чоловічою залишиться Лукас Оссендрійвер, що працює в Lanvin з 2005 року. Геккет розповів, що хоче знайти на роль креативного директора людину, що "розуміє ДНК бренду і його легендарне минуле, але також має бачення майбутнього".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.