До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Cultnaked представили першу весільну колекцію

Український бренд Cultnaked, вбрання якого обирають Аріана Гранде та Кендалл Дженнер, представив першу весільну колекцію. Дизайнерка Мері Фуртас фірмову чуттєвість та зухвалість змогла перенести й у світ елегантності та класичних силуетів.

Реклама

"У відблиску сонячного світла наречена з'являється, наче принцеса з казки, шовковисті локони, що спадають на плечі, огортають її блискуче обличчя. Вона — втілення чуттєвості, символ кохання, який зачаровує своєю вродою, підкорюючи серця усіх, хто має щастя бачити її. Її весілля — це день, сповнений любові, усмішок та ніжності. Її сукня — наче з мультфільмів про принцес або з трансляцій весіль королівської родини: бездоганна і традиційно скромна. Таким уявляли весілля близькі нашої нареченої", — розповідає Фуртас основну ідею цієї колекції. Її наречена не боїться не відповідати очікуванням інших, а творить власну історію.

"Коротка та зухвала сукня з довгою фатою — це все чого хотіла наша наречена. Її не турбувало, що всі погляди будуть прикуті лише до неї, наша наречена була готова безсоромно насолоджуватись кожною хвилиною уваги", — додають у Cultnaked.

Колекція Cultnaked Bridal — це присвята бунтівному духу, неприборканому серцю та непохитному прагненню до самопізнання. Кожен виріб є символом розширення можливостей, нагадуванням про те, що потрібно приймати себе справжню без компромісів. Для Cultnaked весілля — це ще одна вечірка, і цим все сказано.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.