До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

LE MARIAGE: бренд Jacquemus випустив весільну колекцію

Дизайнер Симон Порт Жакмюс продовжує будувати власну модну імперію — його фірмова естетика, натхнена півднем Франції, тепер розповсюдилася на весільну моду. Француз представив колекцію LE MARIAGE, яка стане ідеальним доповненням літніх розслаблених церемоній.

Поштовхом для створення цієї лінійки стало власне весілля Симона: влітку 2022 року дизайнер сказав "Так" у мальовничому селі Шарлеваль, звісно ж, на півдні Франції, а світом розлетілися атмосферні фотографії, де одяг — святковий та водночас розслаблений. Два роки тому дизайнер розповідав: "Тоді мені хотілося поєднати у власному образі урочистість і класику, до того ж я мріяв про цей шматок фати, який виглядатиме з моєї кишені. Це здавалося поетичним жестом, в якому відчувалася крихкість та елегантність, але без нав'язливості". Схоже бачення та настрій Жакмюс тепер привносить і у весільну колекцію власного бренду.

Реклама

Створюючи неперевершену весільну вечірку на кадрах рекламної кампанії, дизайнер пропонує сміливі однотонні кольори для подружок нареченої — від помаранчево-червоного до яскраво-зеленого, додає драми за допомогою фірмових крислатих капелюхів та не забуває в кожному образі поєднувати веселий настрій із серйозністю та відповідальністю такої події як весілля.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.