До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ідеальний літній гардероб у новій колекції Katsurina

Український бренд Katsurina відчиняє двері в літо з новою колекцією, натхненням для якої стала найспекотніша пора року. "Ми надихалися літом, у якому є місце роздумам, турботі про себе, відпочинку серед природи, затишній атмосфері, часу з друзями та на самоті", — розповідають у Katsurina.

Реклама

Головна ідея колекції — створення капсули, яка однаково ідеально доречна на будь-якій події: зустрічі з подругами, вечірці чи в офісі. Як і раніше, бренд пропонує одяг, що легко поєднуються між собою. "KatsurinaSummer 2024 — твій справжній оазис і відпочинок серед палкого літа. У колекції представлені легкі сукні довжини максі й міні, які стильно підкреслюють будь-який образ та легко стилізуються як із кедами, так і з трендовими kittenheels. Одягнулись вранці — а ввечері вже вирушаєте на вечірку", — розповідає Дарія Кацуріна.

Літня колекція Katsurina стала своєрідним експериментом. Бренд додав багато нових тканин, а також чимало моделей спідниць — від романтичної лляної з мереживом до практичної бавовняної, яка легко стає сукнею. Сорочка оверсайз iconicmodel та ДНК бренду Katsurinaз’явилася в нових кольорах. У літній колекції вона представлена в молочному, шоколадному й чорному, крім традиційного білого.

Окрім натурального льону, з яким бренд працює вже п’ять років, в колекції з'явилися високоякісний поліестер та бавовна — найбільш комфортні матеріали для спекотних днів. "Ми завжди робимо акцент на функціональності гардероба й обрали тканини, що довго носяться і не мнуться", — коментує команда Katsurina, а ми дивимося прогноз погоди в очікуванні тих самих спекотних днів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.