До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Особиста справа: Джейн Біркін опублікувала книгу мемуарів

Джейн Біркін опублікувала свої особисті щоденники, які об'єднала у книгу з назвою Munkey Diaries. У ній вона пише про своїх чоловіків, про радощі і печалі, про дуже особисті історії і практично уникає розповідей про своє професійне життя, музику чи кіно. Частину щоденників, які охоплюють 1957-1982 роки, опублікувало видавництво Fayard.

"Я почала вести щоденник, коли мені було 11 років, в ньому я зверталася до Манкі, моєї іграшкової мавпочки, яку я виграла в лотерею. Я їй довіряла і завжди брала з собою спати. Вона ділила зі мною радощі і печалі протягом усього життя, була зі мною, коли я була з Джоном Баррі, з Сержем Генсбуром, з Жаком Дуайоном. Я поклала її в труну з Сержем, щоб він відпочивав, як фараон, а з ним була моя мавпочка", – розповідає актриса.

Реклама
Серж Генсбург і Джейн Біркін

У книзі – витяги з записів про дитинство в Англії, про перші місяці в Парижі. Про своє особисте життя і, зокрема, Сержа Генсбура співачка пише все, що думає, без прикрас: "Я не приймаю просто його авторитет і його перевагу. Я хочу знати про все, що з ним пов'язано, я повинна знати".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.