До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 документальних фільмів Netflix для мотивації і натхнення

Фільми часто доводять, що будь-яку проблему можна вирішити, а для досягнення мети головне мати бажання. Ми зібрали 5 документальних фільмів, які стануть чудовим натхненням цієї зими.

"Секретне кохання", 2020
Кадр із фільму "Секретне кохання", 2020. Photo: Netflix

Документальний фільм від Райана Мерфі про силу почуттів, вірність своїм поглядам, любов і толерантність. Через 65 років дві жінки роблять камінг-аут: вони любили і продовжують любити одна одну з 1940-х років, але розповіли про це своїм близьким тільки зараз.

Реклама
"Аріана Гранде: excuse me, i love you", 2020
Кадр із фільму "Аріана Гранде: excuse me, i love you", 2020. Photo: Netflix

Коли Аріана Гранде готується до весілля, ми згадуємо її тур Sweetener. Аріана Гранде є однією з найяскравіших молодих виконавиць, а її шоу в рамках останнього світового туру було одним із найпам'ятніших. Щоб зануритися в атмосферу концерту і дізнатися більше про підготовку до заходу такого штибу, дивіться цей фільм, який стане чудовою альтернативою реальному концерту в епоху пандемії.

"Місія океан", 2014
Кадр із фільму "Місія океан", 2014. Photo: Netflix

Що тут скажеш, Netflix уміє створювати якісні фільми про природу, які мотивують змінювати звичний спосіб життя. Крім циклу передач "Наша планета" і "Ночі на Землі", подивіться давніший фільм "Місія океан", де океанограф Сільвія Ерл показує дивовижний підводний світ і доступно розповідає про загрози і вже пережиті нещастя, які спровокувало людство.

"100 днів самотності", 2018
Кадр із фільму "100 днів самотності", 2018. Photo: Netflix

Хосе Діас, іспанський фотограф, вирушає в гори, де упродовж ста днів фотографує красу природи, знімає свої реакції, підбирає неймовірні ракурси і розповідає про важливість цінувати навколишній світ флори і фауни. Для Діаса подорож тривала трохи більше трьох місяців, а глядач отримує можливість відпочити від міської метушні за півтори години.

"Брене Браун: будьте сміливими", 2019
Кадр із фільму "Брене Браун: будьте сміливими", 2019. Photo: Netflix

Хороший стусан для того, щоб почати реалізувати свої плани. Кожен виступ і кожна книга Брене Браун — це мотивація і натхнення, які приходять до кожного крізь сміх або сльози. Минулий рік навчив нас не боятися, а ця лекція від американської письменниці допоможе стати трохи сміливішими.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.