До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ці 5 додатків допоможуть втілити плани в реальність

Список подарунків, закупів, завдань на день і важливих дат зручно тримати в одному місці. З огляду на те, що смартфон — найкращий друг людини, vogue.ua зібрав 5 додатків, які допоможуть зі складанням планів і запам'ятовуванням дедлайнів.

Photo: Getty Images
Todoist: To-Do List & Tasks

Todoist використовують багато вітчизняних і зарубіжних інфлюенсерів. Кажуть, в ньому зручно класифікувати списки завдань, розставляти дедлайни і при цьому ні в чому не плутатися і все тримати під контролем. За своєю спрямованістю програма створена для того, щоб нагадувати про пріоритети, які користувач виділяє для себе на день, тиждень, місяць, рік... Працювати з ним не складно, але доведеться звикнути. Втім, якщо у вас мільйон завдань на кожен день, то розібратися вдасться швидко — для кожної справи знайдеться своя папка.

Реклама
TickTick: To Do List & Remind

Додаток TickTick вражає можливістю працювати з календарем, надаючи кілька різних форматів, які зручно відкривати на смартфоні. Списки завдань тут добре структуруються і ними можна ділитися з іншими користувачами (наприклад, колегами або родиною). Ця функція доступна і в попередньому додатку, проте в TickTick вона простіша і здається приємніша. Втім, це питання смаку.

Photo: Getty Images
Evernote — Notes Organizer

Цей додаток зручний для створення начерків, текстових референсів і презентацій. В одній замітці можна поєднувати формати тексту, списки завдань і коментарі, що дуже корисно на старті проєктів або на етапі переходу від ідеї до реалізації. Якщо стандартні програми з нотатками досить примітивні, то Evernote дійсно допомагає вести робочі справи і самостійно визначати пріоритетність замітки, закріплюючи її у верхній частині списку.

Planner Pro — Daily Calendar

Planner Pro — найестетичніший додаток добірки. Його інтерфейс асоціюється з реальним паперовим щоденником. Працювати з календарем тут досить просто і створюється враження, що застосунок має все, що потрібно. Розробники позиціонують Planner Pro як додаток, який вибирають, щоб не використовувати кілька. У цьому є частка правди. Проте якщо ви фіксуєте в щоденнику взагалі все, краще звернутися до Todoist або TickTick, щоб розділяти завдання за категоріями.

Photo: Getty Images
MinimaList — To do list & Task

MinimaList може здатися звичайним додатком, який вирізняється лише світлим інтерфейсом і типовим набором функцій. Але варто придивитися, і ви помітите можливість зберігати геолокації, ділитися своїми чеклистами з близькими, ставити таймер Помодоро і не обтяжувати щоденні чеклисти зайвими подробицями і підгрупами. Цінителям простого і красивого точно сподобається.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.