До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 документальних фільмів Netflix, які надихнуть на подорож

Коли в подорож хочеться, але кордони закриті, на допомогу приходить Netflix. У стримінгової платформи є досить якісного контенту, щоб перенести нас у ту частину планети, де ми ніколи не були. Ось шість документальних фільмів про подорожі, які потрібно побачити.

Breakfast, Lunch and Dinner

Шеф-кухар Девід Чанг здійснює тур головними гастромісцями планети, а компанію йому складають такі знаменитості, як Кейт Маккіннон, наприклад.

Реклама
"У пошуках коралів"

Документальний фільм про фахівців у галузі коралових рифів, які досліджують найвразливіші місця у світі. Завдяки фільму ми можемо більше дізнатися про феномен коралових рифів і важливість їхнього збереження.

"Наша планета"

Це серія документальних програм, у яких ведучий, сер Девід Аттенборо, розповідає глядачеві про нашу планету. Проєкт являє собою поглиблений погляд на життя на Землі: разом з ведучим ми "зануримося" на дно морів і океанів і вирушимо в подорож віддаленими лісами, джунглями й тундрами.

Tales By Light

Tales By Light — цей особливий проєкт йде назирці за фотографами з усього світу, які розширюють межі свого ремесла, фотографуючи життя в найекзотичніших і найвіддаленіших місцях планети.

Ugly Delicious

Ще одна документальна програма про їжу. Її ведучий перебуває в пошуках найсмачнішої у світі, але не найкращої, — їжі.

You vs Wild

Всі напевно знайомі з програмою "Вижити за всяку ціну", де британський мандрівник і телеведучий Беар Гріллс вирушає у віддалені місця планети й показує, як вижити навіть у найекстремальніших ситуаціях. You vs Wild — новий проєкт з участю Гріллса, де глядачі самі вирішують, що далі робитиме ведучий. Іншими словами: "Вижити за всяку ціну" в інтерактивному форматі.

Текст: Francesca Wallace

За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.