До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 надихаючих фільмів на всі часи

Від Різ Візерспун у біографічній драмі "Дика" до смішної і мудрої Сандри Буллок в комедії "Міс Конгеніальність". Дивіться ці 5 фільмів, щоб поліпшити настрій і побачити в житті сенс.

Кадр із фільму "Король говорить!", 2010
"Найвидатніший шоумен" 2017

Яскравий мюзикл з чудовим акторським складом розповідає реальну історію життя Фінеаса Тейлора Барнума — американського шоумена, який стояв біля основ одного з найпопулярніших цирків XIX століття. Драматичні епізоди з кар'єрного шляху Барнума (Хью Джекман) переплітаються з чудово яскравими музичними епізодами і особистими історіями артистів цирку (в ролях Зак Ефрон, Зенден, Мішель Вільямс, Ребекка Фергюсон).

Реклама
Кадр із фільму "Найвидатніший шоумен", 2017
"Міс Конгеніальність", 2000

У досить легковажній комедії з Сандрою Буллок у головній ролі глядач знайомиться з чарівною Грейсі Харт — агентом ФБР і пацанкою, яка змушена взяти участь у конкурсі краси, щоб розслідувати справу. Попри простоту сюжету, цю комедію можна вважати класикою нульових і одним з найкращих прикладів жанру, коли головна героїня вирізняється розумом і хоробрістю.

Кадр із фільму "Міс Конгеніальність", 2000
"Форрест Гамп", 1994

Улюблений мільйонами фільм від Роберта Земекіса з Томом Хенксом у ролі наївного і не надто розумного Форреста Гампа. Фільм зібрав шість премій "Оскар" і навчив людей любити навколишній світ трішечки більше. За сюжетом, глядач спостерігає за життям Форреста з його дитинства і до становлення успішним бізнесменом. Ця неймовірна історія просякнута ніжністю і наповнює натхненням залишатися собою і любити життя таким, яким воно є.

Кадр із фільму "Форрест Гамп", 1994
"Дика", 2014

Захоплююча драма про пошук свого місця у світі, коли потрібно знайти себе заново. Фільм заснований на автобіографії Шеріл Стрейд, яка вирушила в похід протяжністю в чотири тисячі кілометрів, щоб пережити розлучення і смерть матері. З роллю Стрейд блискуче впоралася Різ Візерспун.

Кадр із фільму "Дика", 2014
"Король говорить!", 2010

Колін Ферт тут постає в ролі короля Великобританії Георга VI, який страждає від заїкання і через це не любить виступати на публіці. Останнім, силами кого ладний скористатися король, стає Лайонел Лог — логопед і актор. Цікавими способами Лог працює над дикцією головного героя, щоб той зміг підтримати британський народ і заслужити повагу.

Кадр із фільму "Король говорить!", 2010

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.