До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Californication: новий аромат Louis Vuitton у відтінках заходу сонця

Louis Vuitton поповнює серію дуже легких, але витончених ароматів-колоній. Новий California Dream переносить в LA з його величними заходами сонця і вечірками до ранку.

California Dream, Louis Vuitton

Майстер-парфумер Louis Vuitton Жак Кавалье Бельтруд винайшов новий парфумерний жанр: Cologne Perfume. Це не оксюморон, а нова реальність: легкий, повний повітря і життя, аромат розкривається в повній відповідності з законами ольфакторної драматургії і впевнено тримає високу цитрусову ноту — надзвичайно довго. Ще зовсім недавно цитрусові композиції були нестійкими — через особливості сировини: летючі ефірні масла мандарина, бергамота, лимона, апельсина, грейпфрутів живуть яскраво, але недовго. Нові технології і віртуозна робота з мускусами зробили красу, що вислизає, відчутною. Мандарин в California Dream — життєрадісний, свіжий і чудово стійкий.

Реклама

California Dream присвячений митям, коли призахідне сонце котиться до горизонту і забарвлює небо в градієнт від глибокого рожевого до сизо-блакитного. Ця мить здається швидкоплинною — якась хвилина в Timelapse, — вона лише відтягує фінал довгого літнього дня, поступово перетікає в ніч з коктейлями, танцями і зірками.

Аромат мандарину грає відтінками західного неба, насіння амбретти ледь чутно пахне вологою землею, бензоїн пашить жаром: Бельтруд хотів передати відчуття на межі тепла і холоду, відтворити момент, коли на місто опускається чудова літня ніч.

Над флаконом працював художник Алекс Ізраель, який розфарбував аромати Домів Sun Song, Cactus Garden і Afternoon Swim в соковиті льодяникові кольори. Алекс народився в Лос-Анджелесі і любить малювати каліфорнійське небо, ніби відтворене за технологією Technicolor.

Тепер каліфорнійський захід сонця увічнений у склі, і ним можна милуватися з власної спальні, в якому б куточку світу вона не знаходилася.

Текст: Альона Пономаренко

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.